Calendar de Cluj 2016 lansat de Fotocolaj și The Lens

de | | 2 Minute

,,Fiecare album spune o poveste. Vrem să oferim ocazia oricui să își spună povestea.”

Fotocolaj și The Lens, două start up-uri clujene, lansează Calendar de Cluj 2016, un proiect care, prin produsele promovate, își propune să crească și mai mult notorietatea și atractivitatea orașului.

Fotocolaj a început mai mult ca un hobby, din plăcere şi din dorinţa de a face ceva frumos care să readucă în prim plan amintirile plăcute. Treptat s-a transformat într-un start-up care permite oricui să îşi creeze propriul album foto sau alt obiect personalizat sau să găsească un cadou special pentru prieteni, familie şi alte persoane dragi. ,,Pornind de la ideea că amintirile sunt şi mai frumoase când se retrăiesc, vrem să facem mai puternică legătura între generaţii, în principiu datorită faptului că știm că de albumele cadou se bucură cel mai mult bunicii şi părinţii.”

Fotocolaj este o platformă unde, cu fotografiile proprii, clienţii își creează singuri, online, de la albume, tablouri sau printuri pe pânză, până la agende sau calendare. Cu numeroase teme de fotografii și vederi realizate, cu Fotocolaj puteți crea albume pentru bunici și albume pentru aniversări cu pozele din copilărie până la zi, albume din călătorii, albume aniversare pentru copii cu fotografiile făcute în primul an de viață, cataloage de prezentare pentru produse și numeroase alte idei de cadouri.

TheLens.ro este un alt start-up clujean, axat pe fotografia profesională, care prin proiectele dezvoltate până acum s-a axat mai mult pe zona de prezentare de produs. Totuși, din dorința de a promova orașul și de a se alătura altor promotori ai orașului, în acest an au realizat o sesiune foto a Clujului și alături de echipa Fotocolaj au lansat în acest final de an produsul Calendar de Cluj 2016.

Pentru acest proiect, a fost creat un magazin online unde comenzile pot fi plasate simplu și rapid. Puteți descoperi produsele pe fotocolaj.myshopify.com

Ca planuri de viitor, se dorește lansarea unor pachete de vederi ce vor fi oferite cadou împreună cu acest calendar, dar care vor putea fi achiziționate și ca un pachet separat.

Mai mult, Fotocolaj este unul dintre cei mai recenți parteneri Top City Card și Cluj.com, alăturându-se astfel unei comunități tot mai mari și entuziaste de oameni ce colaborează pentru a promova potențialul orașului și al valorilor sale locale.

logo fotocolaj albume foto cadou calendar cluj 2016