De ce să utilizezi soluțiile UCMS pentru calcul salariu net și pontaj?

de | | 2 Minute

De ce să utilizezi soluțiile UCMS pentru calcul salariu net și pontaj?

Pe piața soluțiilor software pentru calcul salariu net, pontaj și administrarea resurselor umane UCMS by AROBS activează de 23 de ani. Parcursul său istoric i-a permis construirea unei experiențe vaste și a dezvoltat capacitatea de privire cât mai în detaliu, pentru satisfacerea nevoilor într-un mod cât mai specific. Cum suntem în era tehnologiei, soluțiile software dedicate companiilor și departamentelor de resurse umane devin tot mai necesare pentru eficientizarea muncii angajatului. UCMS are 2 aplicații: True HR (pentru administrarea resurselor umane) și dp-Payroll (pentru salarizare), fiecare conținând mai multe module ce au funcționalități variate. Iată câteva dintre avantajele lor:

  1. Tehnologie performantă

Apartenența la Grupul AROBS Transilvania Software permite accesul la o bază tehnologică performantă. Astfel că, fiecare funcționalitate, atât cea de calcul salariu net, cât și cea pentru pontaj au o capacitate mare de procesare a informațiilor. În același timp aplicațiile sunt foarte stabile.

  1. Configurare pentru orice industrie

Indiferent de industria în care activezi, soluțiile UCMS se pliază perfect pe organigrama companiei tale. Dacă ești o companie de resurse umane, poți gestiona toate activitățile într-un mod organizat, reușind să ai o privire de ansamblu asupra tuturor clienților tăi, fie ele companii, fie angajați. Aplicația poate fi configurată pe module și funcționalități în funcție de nevoile tale.

  1. Interfațare cu alte sisteme de gestiune

Nu te îngrijora dacă folosești deja un sistem de gestiune și vrei să faci trecerea la soluțiile UCMS, datele deja stocate nu se vor pierde. După implementarea softurilor, atât cel pentru calcul salariu net (dp-Payroll), cât și cel pentru administrarea de personal (True HR), fiecare cu modulele sale (pontaj electronic, rapoarte, generarea fluturași de salariu, calcul standard și non-standard, etc), prin interfațarea cu celelalte sisteme de gestiune ERP, Oracle, etc sincronizarea datelor se realizează doar prin câțiva pași simpli.

  1. Suport în timp real

Echipa UCMS îți este mereu aproape! Dacă întâmpini dificultăți în utilizarea soluțiilor, echipa de suport îți stă la dispoziție. Prin promptitudine reușește să rezolve orice tip de dificultăți într-un mod eficient și într-un interval de timp scurt.

  1. Utilizare intuitivă

Știm că persoanele care lucrează în departamentele de resurse umane nu sunt atât de tehnice. Ei bine, acesta nu trebuie să fie un motiv pentru a fi reticent. Aplicațiile UCMS au o structură simplă și o interfață intuitivă. Fiecare pas pe care trebuie să îl urmezi în utilizarea lor este sistematic, iar denumirile funcțiilor sunt precise.

Nu te-ai decis încă dacă să alegi sau nu soluțiile UCMS? Solicită mai multe informații la numărul de telefon 0720 534 424.


Comunicat de presă
Noutăți de la AROBS Transilvania Software » aici