Călătorie printre fluturi exotici la Grădina Botanică. Expoziția „Petale Zburătoare” mai poate fi vizitată până pe 8 octombrie

de | | 2 Minute

Călătorie printre fluturi exotici la Grădina Botanică. Expoziția „Petale Zburătoare” mai poate fi vizitată până pe 8 octombrie

A mai rămas o săptămână în care Expoziția de fluturi exotici vii „Petale Zburătoare” poate fi vizitată la Grădina Botanică „Alexandru Borza”. Cea mai recentă expoziție temporară poate fi vizitată până pe 8 octombrie între orele 10:00-16:00 în sera de lângă Institutul Botanic. 

Combinații de culori speciale și modele neobișnuite pot fi descoperite la Grădina Botanică din Cluj timp de încă o săptămână la expoziția de fluturi vii „Petale Zburătoare”. Expoziția permite observarea îndeaproape a celor 25 de specii de fluturi exotici preponderent din zona Amazonului și a Asiei tropicale, iar cei norocoși au ocazia să observe chiar și procesul ieșirii din pupă a diferitelor specii de fluturi. 

Călătorie printre fluturi exotici la Grădina Botanică. Expoziția „Petale Zburătoare” mai poate fi vizitată până pe 8 octombrie (2)

„Orele de vizitare sunt astfel alese pentru ca fluturii să fie în perioada de maximă activitate. De luni până vineri, între orele 10h-13h au prioritate grupurile organizate (15-25 persoane), pe bază de programare în avans cu cel puțin o zi înaintea vizitei, la adresa: https://calendly.com/fbg_ubb/expo_fluturi.”

La expoziția din seră se intră în grupuri, iar perioada de vizitare este de 20 de minute pentru fiecare grup. Ultima intrare în expoziție se face la ora 15h45”, iar prețul este inclus în biletul de intrare la Grădina Botanică. 

@clujcom

Am fost să vizităm expoziția de fluturi vii de la Grădina Botanică, unde am văzut 25 de specii de fluturi exotici, preponderent din zona Amazonului și a Asiei tropicale. Ne-am încărcat de la gingașele petale colorate zburătoare cu fericire pentru tot weekendul 💛. Cât timp am vizitat expoziția, i-am purtat pe cap și pe haine ca pe cele mai prețioase accesorii 🦋. Expoziția “Petale zburătoare” poate fi vizitată până pe 8 octombrie între orele 10:00-16:00. — #cujcom #clujulvazutaltfel #clujnapoca #cluj #cluj🇹🇩 #clujlife #clujromania #clujviral #visitcluj #ilovecluj #explorecluj #clujlife

♬ original sound – A.BlomqvistOfficial

Reprezentanții Grădinii Botanice atenționează vizitatorii în legătură cu timpul de așteptare la casa de bilete și în fața serei expoziției. 

Intrarea în incinta expozițională se face pentru un număr limitat de persoane. Echipa noastră vă va îndruma în privința vizitei, astfel încât experiența să fie plăcută pentru toți cei care ne calcă pragul, asigurându-se în același timp și binele animalelor vii din expoziție.”


Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fi în pas cu noutățile și evenimentele din Cluj, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook și Instagram.