Împachetare pentru călătorie – borsete și alte accesorii obligatorii

de | | 2 Minute

Indiferent unde mergi sau cum călătorești, a avea geanta potrivită poate face toată diferența. Dacă intenționezi să faci multe plimbări sau drumeții, de exemplu, un rucsac este esențial. Dar îți dorești doar să vizitezi obiectivele turistice, o borsetă poate fi tot ce ai nevoie.

De ce ar trebui să ai o borsetă atunci când călătorești?

O borsetă este pur și simplu o geantă care se prinde numai în jurul taliei tale. Cel mai adesea se fixează cu ajutorul unei cleme. Cele mai bune borsete pentru tine depind de scopul pentru care le porți. Deși s-ar putea să nu fie cele mai elegante genți, ele sunt foarte utile în multe situații diferite. Borsetele sunt genți de dimensiuni mici, care permit purtătorului acces ușor la articolele pe care trebuie să le păstreze asupra sa. Aceasta înseamnă, de obicei, acte, bani, un portofel sau un telefon mobil.

Atunci când pleci în drumeții pe munte sau vizitezi diverse obiectivele turistice într-un oraș străin și nu ai buzunare în care să-ți pui lucrurile esențiale, o borsetă va funcționa ca un buzunar mai mare, închis cu fermoar, astfel încât acestea să fie protejate. Vezi o colecție grozavă de borsete din care le poți alege pe cele mai potrivite pentru călătoriile tale aici https://epantofi.ro/c/genti/borsete.

Borseta Calatorii

Cum alegi geanta de mână sau rucsacul potrivit pentru călătorii?

Alegerea unei genți de mână sau a unui rucsac de călătorie depinde de mulți factori: tipul călătoriei, mijlocul de transport, clima, activitățile care se vor desfășura în timpul călătoriei. Pentru o vacanță la plajă sau un weekend în mediul rural, o geantă mică va fi suficientă. Un city break necesită puțin mai mult spațiu, astfel că un rucsac ar fi mai potrivit.

Cel mai important lucru este acela ca geanta de mână să fie confortabil de purtat, chiar și atunci când este plină. Bretelele trebuie să fie suficient de late și căptușite pentru a nu-ți provoca disconfort, iar geanta nu trebuie să fie prea grea, chiar și atunci când este goală.

Dacă plănuiești o călătorie mai lungă sau dacă trebuie să iei cu tine multe lucruri sau obiecte mai grele, este mai bine să alegi un rucsac. În acest fel, greutatea este distribuită uniform pe umeri și spate și vei avea mâinile libere.

Nu știi sigur ce geantă de mână sau rucsac ar fi mai potrivite pentru călătoriile tale? Consultă această colecție interesantă de accesorii de călătorie chiar aici https://epantofi.ro/c/accesorii/genti-si-rucsacuri-sport.

Sfaturi pentru a călători ușor

A avea bagaje ușoare atunci când călătorești este un lucru care îți conferă mai multă libertate. Cu mai puține lucruri de transportat, poți manevra cu ușurință bagajele în locurile aglomerate, poți face planuri de ultim moment fără să-ți faci prea multe griji. Dar cum reduci volumul de bagaje pe care le poți lua cu tine? Iată câteva sfaturi importante:

  • Alege articole versatile care pot fi purtate de mai multe ori, precum o rochie neagră sau un tricou.
  • Rulează hainele în loc să le pliezi pentru a economisi spațiu.
  • Dacă nu ești sigur că vei avea nevoie de un lucru, lasă-l acasă; poți cumpăra oricând altul atunci când ajungi la destinație.

Articol publicitar