Calatoreste ardeleneste!

de | | < 1 Minute

Calatoreste ardeleneste!

Sunteti hotarati ca in aceasta vara sa vizitati „orasul comoara”? Atunci ar trebui sa luati in calcul faptul ca veti avea nevoie de un mijloc de transport cat mai sigur si confortabil pe perioada sederii. Mijloacele de transport public nu sunt intotdeauna varianta cea mai buna, in special, atunci cand aveti mai multe bagaje sau in zilele cu temperaturi ridicate, cand aglomeratia din trafic va poate indispune.

Astfel, pentru a va face vacanta cat mai placuta puteti apela la Daniel Taxi,  firma care ofera clientilor sai servicii de calitate. Firma detine peste 300 de masini, iar politica sa este de a-i face pe clienti cat mai multumiti. Masinile sunt curate si bine intretinute, iar soferii sunt alesi tinandu-se cont de experienta si bunele maniere.

Daca veniti cu avionul la Cluj, taxiurile Daniel Taxi va asteapta in aeroport,  la ieșirea din terminalul de pasageri Sosiri, in statia special amenajata.

Daca ajungeti cu trenul, taximetristii Daniel Taxi va pot prelua din Piata Garii, din statia de taximetre.

Nu ratati un tur al orasului, asa va veti face o parere asupra frumusetilor pe care le are de oferit Clujul. Calatorie placuta!