Cafea vietnameză și relaxări La Cizmărie Cafe

de | | 2 Minute

Cred că asociem unele locuri cu stări de spirit, cu oameni și activități. Asocieri subiective, desigur. Așa cum avem melodii pentru fiecare emoție, pentru senzații sau amintiri, ne găsim ,,locul”, fie și temporar, pe vreo stradă, într-un parc, urmând un traseu, poposind în vreun local.

La Cizmărie Cafe e locul de luat o pauză – nu știu de la ce… de la agitația urbană, de la birou, de la gânduri. Îmi plac diminețile liniștite, iar cafeneaua aceasta am asociat-o cu o astfel de liniște (nu auditivă), fie că ne savurăm cafeaua la prânz sau venim aici spre seară pentru a participa la vreun eveniment.

Îmi imaginez că la un moment dat, când aș fi mai organizată cu timpul, aș veni diminețile aici, cu un laptop, să lucrez. Sau serile, pentru momente când vrei să te bucuri de prezența unor oameni frumoși.

Cizmarii sunt prietenoși, poate de-asta locul e confortabil. Poate pernele și design-ul interior, în general, contribuie la atmosfera plăcută. De când au reamenajat barul, pare și mai spațios, te simți și mai în largul tău.

La Cizmarie Cafe bar cafea vietnameza cluj

Azi ne e dor de o cafea vietnameză, de aroma ei unică și de câteva clipe de deconectare.

Aveam și la redacție într-o perioadă. N-are sens să mă laud cu ignoranța mea în a prepara cafea, însă mereu mă întrebam dacă am respectat pașii necesari în prepararea ei. Nu-i mare filosofie, dar ajută dacă-i știi.

Scăpând de dilemele acestea, ne savurăm cafeaua aici, La Cizmărie, și ne bucurăm să îi redescoperim aroma deosebită.

La Cizmarie Cafe bar cafea vietnameza cluj

Aflăm de la cizmari că ni se pregătesc surprize frumoase, în contextul în care La Cizmărie Cafe împlinește 2 ani luna viitoare, pe 21 octombrie!

Până atunci, îi așteptăm nerăbdători pe cei de la Open Source Trio, să ne încânte cu o seară de jazz. În cele din urmă e toamnă, iar jazz-ul e binevenit, se așterne mereu frumos pe gândurile noastre.

p.s. La Cizmărie Cafe are, de ceva timp, o altă pagină de facebook: facebook.com/lacizmariecafe
Aici ne conectăm cu spațiul cizmarilor atunci când nu suntem chiar prezenți în cafenea 🙂

11722053_1452966538341411_5440889997604154451_o