Cafea pentru studenți și oameni matinali: Kafea în Cluj

de | | 3 Minute

Cafea pentru studenți și oameni matinali găsim încă de cum răsare soarele, dimineața devreme, pe strada B.P. Hașdeu, la Kafea în Cluj. 

Că e Big Mama Cafe, Kafea în Cluj, ori Tiramisu Cafe, că e Irish Cream Cafe, Amaretto Cafe, ori Ciocomint Cafe, cafeaua de la Kafea în Cluj îşi păstrează gustul său unic dat de calitatea superioară a boabelor de cafea.

Kafea în Cluj este o locație de tip franciză deschisă de brandul Kafea, pe str. B.P. Hașdeu, nr. 76, și aduce îndrăgostiților de licoarea neagră 30 de preparate pe bază de cafea, conceptul principal fiind coffee to go foarte util în zilele noastre atât de agitate. La baza tuturor preparatelor stă cafeaua Baque , adusă din Spania, din Țara Bascilor, fiind însă special prăjită pentru consumatorii din Europa Centrală. Este o cafea echilibrată, nu este aspră și nu are acel accent de bitter putere.

Vremurile se schimbă. Lumea evoluează.Timpul devine din ce în ce mai prețios, iar o pauză de cafea între orele de muncă îți permite să recapitulezi, să-ți faci ordine în gânduri, să te gândești la cadoul pe care ți-l dorești de ziua ta, să rememorezi clipe fericite. Astfel, cafeaua te reconfortează şi te ajută să fii mai organizat în timpul petrecut la job.

cafea pentru studenți kafea în cluj (4)

Kafea în Cluj cunoaște modul de viață al clienților, tocmai de aceea conceptul coffee to go a fost creat pentru a fi cât mai aproape de nevoile acestora. O cafea pentru studenți, o cafea pentru oameni matinali și nu numai, o cafea pentru ca diminețile și zilele să ne fie mai savuroase.
Dacă încerci să găsești soluțiile cele mai bune pentru un consumator exigent și bine informat, deja existent la Cluj, primești și recompense din partea lui. „Astăzi am fost pentru prima dată și spun doar: Mersi de primire! Cred că tocmai ne-am împrietenit și pentru că în casă nouă se merge cu cadou. Ei bine, pe data viitoare!”, spune Roxana, un client care a pășit pentru prima dată la Kafea în Cluj.

cafea pentru studenți kafea în cluj (4)

Pentru că localul este situat în vecinătatea căminelor de studenți, aceștia se pot răsfăța de la prima oră în drum spre facultate cu Big Mama Cafe, Kafea în Cluj, Tiramisu Cafe, Irish Cream Cafe, Amaretto Cafe, Ciocomint Cafe, Kafe Cafe, Hazelnut Cafe, Ciocolată Caldă cu Bezele și alte minunății de gust. Când învățatul pentru sesiune devine obositor, o ceașcă specială de cafea pentru studenți de la Kafea în Cluj reîmprospătează și dă energie.

„Momentul meu preferat al zilei este când evadez din tensiunea bibliotecii și mă așteaptă cea mai bună Kafea din Cluj”, recunoaște Julia.

Kafeaua proaspătă și cu miros divin nu poate fi pusă în cești decât de un staff foarte atent și drăguț. „Fetele foarte amabile de la Kafea în Cluj, cred că mai scapă și suflet, dar nu recunosc asta niciodată. Zâmbete sigur adaugă.”, afirmă Ion, un alt client impresionat de local.

Kafea în Cluj este locul în care te bucuri de o cafea nemaipomenită, de muzica bună sau de inspiratul design interior, în care toate elementele sunt în legătură cu savuroasa licoare neagră.
Absolut toate preparatele de la Kafea în Cluj pot fi luate și în regim to go, inclusiv ceaiul sau ciocolata caldă. Mirosul cafelei de la Kafea în Cluj poți să-l ai așadar în biroul de la serviciu, pe holurile facultății sau chiar acasă, în căminul tău.

Program zilnic: de la 07:30 până seara târziu
Adresa: B.P. Hasdeu, nr. 76
Facebook: www.facebook.com/Kafea-in-Cluj-1114093225272209/
Telefon: 0730 309 645

cafea pentru studenți kafea în cluj (4)