Cadourile cu personalitate de la Azaria Boutique

de | | 3 Minute

A şti să oferi mici daruri cu discreţie şi tact este un semn de nobleţe sufletească.

Ne place să oferim cadouri la fel de mult pe cât ne bucurăm să le primim, această activitate putând fi considerată chiar o artă. Nici nu este de mirare că în Japonia, ţara politeţii, se fac cursuri pe această temă.

Azaria Handmade Boutique (1)

Se întâmplă, însă, să apară momente care te iau pe nepregătite când vine vorba de cadouri: ce să cumperi, de unde, oare este suficient? Pentru a te ajuta, noi am colindat oraşul în lung şi în lat şi ne-am oprit pe strada Emil Isac la Azaria Boutique.

Cum intri, te întâmpină zâmbetele calde de dincolo de tejghea și întrebarea: „Cu ce vă putem fi de ajutor?”, dar Azaria Boutique nu este un simplu magazin unde intri, cumperi și ieși, ci un spațiu cochet, un loc unde mai mulți artizani s-au adunat pentru a celebra frumusețea, natura și sănătatea, un sanctuar pentru minte, trup și suflet.

Azaria Handmade Boutique (15)

Magazinul este structurat în trei secțiuni, promovându-se produsele producătorilor handmade locali, produse alimentare – super-foods, ceaiuri delicioase și sănătoase și raionul de cosmetice, unde veți găsi produse pentru îngrijirea părului, tenului, corpului, etc.

Produsele cosmetice Azaria conțin numai uleiuri și unturi naturale presate la rece, plante medicinale, produse apicole de la stupine bio, argile, uleiuri esențiale și multe alte ingrediente naturale 100%. Toate săpunurile și celelalte produse cosmetice sunt făcute astfel încât să nu depășească temperatura de 40 de grade pentru a nu le distruge propietățile lor minunate. Fiind 100% naturale, sunt recomandate inclusiv persoanelor cu pielea sensibilă sau care suferă de diferite afecțiuni ale pielii.

Azaria Handmade Boutique (11)

Produsele Azaria nu numai că au proprietăți benefice pentru corp, dar sunt și eco-friendly, ambalajul putând fi reciclat, ceea ce vă și recomandăm să faceți.

Toate aceste mici bucurii, fie ele creme, uleiuri, săpunuri sau bijuterii sunt confecționate pentru a aduce frumusețe și sănătate prin proprietățile pe care le au și ne vor ajuta să ne apropiem mai mult de natură.

10991137_712657602186478_881863106433637463_n-horz

Magazinul dorește să devină și gazda unor evenimente de profil, prin care se încearcă a se oferi o alternativă mai… relaxată a tot ceea ce ne distrage de prin oraș. Temele vizate sunt legate de sfera alimentației sănătoase, despre echilibrul interior și cum putem să-l obținem. Lista este deschisă.

Azaria Handmade Boutique (8)
De ce ne place Azaria Boutique? Fiindcă aici nu vii să bifezi produse de pe o listă de cumpărături, ci înveți câte puțin despre tine, primești sfaturi în funcție de ceea ce cauți, este un prilej de povești, sfaturi prietenoase și de încercat produsele pentru care optezi, mai ales cele cosmetice. Cu siguranță aici veți găsi cadoul ideal: o brățară deosebită, o cutiuță sau o agendă mai specială, până la produsele cosmetice care vă vor reda sănătatea organismului. Întotdeauna veți găsi produse sau un obiecțel cu suflet, care îi va încânta pe cei care urmează să le primească.

Vă avertizăm că veți pleca drept prieteni ai magazinului Azaria Boutique, nu doar clienți mulțumiți.

Contact
Adresa: str. Emil Isac, nr.5, vis a vis de pizzeria Maimuta plangatoare
Telefon: 0745204469
E-mail: [email protected]
Simplu si rapid, pe Cluj.com găsiti informatiile de care aveti nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutătile, vă invităm să ne urmăriti si pe Facebook