Burger House îți aduce burgeri savuroși oriunde te-ai afla în oraș!

de | | 2 Minute

Burger House îți aduce burgeri savuroși oriunde te-ai afla în oraș!

De acum încolo, nu mai ai motive să îți refuzi pofta de burgeri savuroși și suculenți și de cartofi prăjiți crocanți.

Orice burger îți dorești este doar la un telefon distanță. Din 17 februarie 2016, Burger House a implementat serviciul de DELIVERY, apreciații burgeri putând fi gustați în tihnă acasă sau la birou, doar apelând numărul de telefon 0799 867 899.

Parcurge meniul Burger House, alege ce vrei să mănânci, sună-ne, iar noi îți aducem burgerul preferat la birou sau acasă.

burgeri savuroși Burger House delivery Cluj (5)

În Căsuța Burgerului, am fost atenți la dorințele clienților și am ținut cont de sugestii. Astfel, avem acum pentru ei un meniu mai variat. Am îmbogătățit oferta noastră cu doi burgeri noi și cartofi prăjiți aromatizați, cum numai la Burger House veți găsi. De asemenea, pentru că prietenii noștri, clienții, au cerut-o, am extins gama în ceea ce privește băuturile răcoritoare.

burgeri savuroși Burger House delivery Cluj (2)

Încercând să fim cât mai accesibili pentru toate gusturile, am introdus posibilitatea pentru client de a-și crea propriul burger. Deci la Burger House ai șansa să fii creativ și să-ți construiești burgerul mult visat. Carne de vită, antricot de vită Argentina, cedar, bacon, castraveți, roșii, blue cheese, salata, ciuperci, rucola, chiflă, sos normal sau sos picant sunt ingredientele fantastice pe care le poți combina după pofta gustului și-a inimii.

În Căsuța Burgerului, burgerii sunt suculenți și proaspeți, foarte bine construiți ca și raport chiflă/legume/sos/carne. Sosul Burger House, rețetă proprie, amestecă mai multe condimente, ketchup, maioneză, boia dulce și iute, usturoi granulat, pentru a da un gust unic. Ingredientele nu sunt supuse niciunui proces de conservare și, de asemenea, nu sunt congelate. Totul este în stare naturală, fără a fi adăugați conservanți și E-uri.

burgeri savuroși Burger House delivery Cluj (3)

Conceptul Burger House este inspirat din natură, iar asta se vede atât în designul localului gândit pentru a aduce omul mai aproape de mediul înconjurător, cât mai ales în burgerii noștri.
Dacă îți plac burgerii suculenți, pregătiți cu drag, și vrei să afli ultimele noutăți Burger House, intră pe pagina de Facebook

burgeri savuroși Burger House delivery Cluj (1)