Bulgakov Opening Party

de | | 3 Minute

Bulgakov Opening Party

Pe sfarsit de an si inceput de decembrie, Bulgakov, cafeneaua cu renume din centrul istoric al Clujului, ne asteapta la un Opening Party care va marca revenirea sa oficiala!

Sambata, 6 decembrie, suntem asteptati sa ne bucuram de un concert sustinut de o formatie care este in voga in Ungaria si, mai mult, sa descoperim ce ne-au mai pregatit Maestrul si Margareta…

bulgakov cluj party (4)

Bulgakov se intoarce la origini si incearca sa redevina cafeneaua literara care a fost candva si care a consacrat-o in radul clujenilor si nu numai. Cu reintoarceri la radacinile muzicale de odinioara, te vei bucura de ritmuri jazz si linii melodice de blues, admirand cei 100 de scriitori maghiari expusi in cafenea…
Clujul a fost intotdeauna un centru cultural deosebit, insa poate unul dintre aspectele care-l deosebesc de alte orase ale tarii, sunt si toate aceste nume mari, ale unor autori maghiari cunoscuti care fie au fost clujeni, fie au avut legatura cu orasul. La Bulgakov ii vei gasi pusi la loc de cinste, integrati in atmosfera care incepe sa prinda alura cafenelei literare de altadata.

Dupa o perioada de reinnoiri si restructurari interioare, cele mai mici detalii au fost puse la punct. Bulgakov ne asteapta acum cu un design interior nou si o terasa deschisa, retractabila, cu o mansarda deosebita si cele mai bune conditii de interior (climatizarea este functionala si in spatiul pentru nefumatori, sistemul fiind ultraprofesional).

bulgakov cluj party (2)

Pentru relaxare, pe terasa, te poti aseza la TV, incadrat frumos de ceea ce pare a fi o biblioteca.
Insa nu doar aspectul s-a reinnoit, caci ba Maestrul, ba Margareta se intrec in a ne bucura simturile cu noi preparate delicioase sau cu retete imbunatatite ale celor care deja ne-au cucerit…
Ce sa fie? O salata de ton cu curry, Porchetta, chiftelute cu piure de cartofi si sos de rosii sau poate o simpla salata de vinete, care in mod cert, preparata cu drag de mainile Margaretei, devine o adevarata delicatesa!

bulgakov cluj party (1)

Sunteti asteptati sa descoperiti noul si, deopotriva, vechiul Bulgakov – cafenea literara cu traditie in Cluj care isi redeschide oficial portile pentru noi: sambata, 6 decembrie.

E o invitatie la cafea, la masa, la relaxare, la distractie, intr-o atmosfera speciala, specifica personajelor si clientelei care au consacrat cafeneaua de-a lungul anilor!

CONTACT:
Adresa: Str. Inocentiu Micu Klein, nr. 17
Telefon: 0264450156
E-mail: [email protected]
Website: cafebulgakov.ro
Facebook: https://www.facebook.com/BulgakovClub
Facebook maghiara: https://www.facebook.com/bulgakov.macskahaz

PROGRAM:
Luni- Miercuri: 10:00 am – 2:00 am
Joi – Vineri: 10:00 am – 5:00 am
Sambata: 12:00 pm – 5:00 am
Duminica: 12:00 pm – 1:00 am

bulgakov cluj party (3)