Building Team Cluj – sesiuni gratuite de team building

de | | 2 Minute

Building Team Cluj – sesiuni gratuite de team building pentru locuitorii Clujului!

In ultimul an, am descoperit jocurile de evadare si ne-am indragostit de ele! Este o provocare, un mix de adrenalina si dezvoltare a abilitatilor de comunicare, de explorare, de incurajare a curiozitatii spontane, a gandirii logice, a spiritului de observatie si a creativitatii. Grupul Relax vine cu o initiativa adresata locuitorilor din Cluj-Napoca:

Proiectul Building Team Cluj are ca scop crearea unor relații mai strânse între locuitorii orașului. Relax isi propune să ofere sesiuni gratuite de team building în cadrul unui joc de evadare din Cluj-Napoca timp de 5 zile. Pentru realizarea acestui proiect si obtinerea finantarilor necesare echipa Relax are nevoie de sustinerea voastra prin voturi! Puteti afla mai multe detalii si puteti vota proiectul aici: http://cc.yourcluj.ro/index.php/votes/initiative/220 .

Relax este un grup format din tineri specializati in mai multe domenii de activitate care au ca scop construirea unor puncte de relaxare inedite. Fiind interesati de problemele sociale actuale, s-au decis sa colaboreze pentru a putea aduce un beneficiu orasului Cluj-Napoca. Astfel, s-au decis sa creeze un proiect interactiv care sa integreze viziunile tuturor membrilor grupului. Fiecare membru are pregatire intr-un domeniu relevant pentru acest proiect: economie,psihologie, protectia mediului, sociologie, administratie publica, arta. Relax isi doreste ca oamenii sa fie mai activi si inventivi in incercarile lor personale de a combate stresul, motiv pentru care au demarat mai multe initiative.

Jocul real de evadare este o activitate de aventură cu scenariu unic în care oamenii sunt inchiși intr-o cameră cu alți participanți. Ei trebuie sa folosească elemente din acea cameră pentru a evada în 60 de minute. Camera conține o serie de puzzle-uri, indicii și mecanisme optice, auditive, tactile și vizuale atent legate între ele.Pe parcursul jocului, membrilor echipei le vor fi puse la incercare simțul observației, gândirea logică și memoria. Pentru a evada e bine ca fiecare dintre voi sa cerceteze câte un loc sau un obiect, pentru a scuti timp, să comunice cu ceilalți membri pentru a pune cap la cap indicii și în final sa le combine intr-un mod creativ pentru a găsi rezolvarea puzzle-urilor.

Alte initiative propuse de grupul Relax, pe care le puteti de asemenea vota, sunt:
Step Inside and Relax – Camera de relaxare in public: http://cc.yourcluj.ro/index.php/votes/initiative/98
EcoGraffiti: http://cc.yourcluj.ro/index.php/votes/initiative/117
Green Hammocks: http://cc.yourcluj.ro/index.php/votes/initiative/255
Tonomatul de fericire: http://cc.yourcluj.ro/index.php/votes/initiative/184

Redactia Cluj.com