Mergi la Electric Castle? Bucură-te de promoțiile din magazinele Iulius Mall

de | | < 1 Minute

Mergi la Electric Castle? Bucură-te de promoțiile din magazinele Iulius Mall

Știm că ești fan muzică, dar și shopping, așa că te invităm la cumpărături în Iulius Mall Cluj, unde vei fi întâmpinat cu oferte special dedicate ție și prietenilor tăi. Intră pe pagina de Facebook și pe site-ul Iulius Mall Cluj și descoperă ce promoții speciale am pregătit pentru cei care se distrează la Electric Castle.

Dacă iubești atmosfera de festival și vrei să combini vizita la Cluj-Napoca cu o sesiune de shopping în ton cu preferințele tale, atunci Iulius Mall este destinația ta. Pe baza brăţării de acces la Electric Castle, vei beneficia de cele mai cool oferte. În perioada 14 – 20 iulie 2016, pasionații de muzică sunt VIP și vor fi răsfățați cu reduceri semnificative.

Magazinele din Iulius Mall te ajută să îți faci kitul de festival, la un preț preferențial. Gadget-uri care îți fac ziua mai frumoasă și te ajută să păstrezi amintiri, piese vestimentare și accesorii pentru ținute „electrice”, cosmetice pentru un look irezistibil, cărți pentru pauza de relaxare, decorațiuni și multe altele sunt propunerile ispititoare pentru cei veniți la festival. În plus, restaurantele din food court și cafenelele din Iulius Mall ți-au pregătit meniuri speciale, care să te ajute să-ți reîncarci bateriile pentru concertele Electric Castle.

Catalogul complet al reducerilor poate fi consultat pe pagina de Facebook şi pe site-ul Iulius Mall Cluj.