Bucură-te de liniștea unei seri de iarnă la Roata Făget!

de | | 2 Minute

Bucură-te de liniștea unei seri de iarnă la Roata Făget!

În plin anotimp rece, meriți să te bucuri de liniștea unei seri de iarnă, alături de cei dragi. Pensiunea Roata Făget este locul ideal pentru ocazii speciale sau surprize pentru cei din familie. Departe de agitația orașului, în vecinătatea pădurii Făget, Roata Făget oferă celor care îi trec pragul posibilitatea de a se relaxa într-un mod plăcut.

Poți să vii aici direct din oraș la o cină romantică, să-ți sărbătorești ziua de naștere sau de ce nu să poposești la Roata Făget după o mică excursie în împrejurimi.

Poți să te bucuri de zăpadă și de peisajul de iarnă în timp ce savurezi un ceai cald. În restaurantul elegant te așteaptă bucătarii și ospătarii cu cele mai gustoase mâncăruri! Te poți desfăta cu arome tradiționale, preparate speciale la grill sau carne de vânat delicioase. Îți vei aminti cu plăcere de mâncărurile și băuturile rafinate servite de personalul amabil.

Pensiunea Roata Faget

Roata Făget este locul în care te simți bine, după o săptămână încărcată și stresantă. Căldura localului, preparatele delicoase și băutura de calitate alungă ca prin minune agitația acumulată în cele cinci zile de muncă.

Evenimente perfecte la Roata Făget!

Dacă dorești să organizezi un eveniment special, Roata Făget este locația potrivită pentru petrecere. Aici atmosfera este întotdeauna incendiară. Invitații se vor bucura de clipe minunate alături de cei sărbătoriți.

Oricare ar fi motivul pentru care vă găsiți la Pensiunea Roata Făget, vă puteți prelungi șederea. Pensiunea vă stă la dispoziție cu cele 12 camere spațioase. Pentru a asigura un somn liniștit, fiecare din cele 12 camere ale pensiunii este dotată cu un pat generos și saltele profesionale hoteliere de cea mai bună calitate. De asemenea, micul dejun vă oferă experiența unei mese tradiționale compuse din produse locale și preparate de casă, în încercarea de a sprijini micii producători locali.

Poposind la Pensiunea Roata Făget te poți bucura nu numai de atmosfera primitoare și mâncărurile gustoase, ci mai ales de o priveliște de basm. Zona din vecinătatea pădurii Făget s-a îmbrăcat complet în straie de zăpadă.

Sală nuntă Roata Făget