Bucură-te de culorile toamnei la munte cu Smida Park!

de | | 2 Minute

Bucură-te de culorile toamnei la munte cu Smida Park!

Munții Apuseni mi-au dat întotdeauna impresia de solemnitate, de frumusețe ruptă din rai, de drag pentru oameni. În Apuseni nu poți să te simți decât la înălțime și recunoscător pentru binecuvântările muntelui.

La înălțime te vei simți dacă ai oprit la Pensiunea Smida Park**** – Mountain Resort & Spa, pe care o găsești într-un tărâm al Apusenilor, parcă uitat de timp.

Vei fi găzduit cum se face pe munte, cu multă omenie și dragoste. Vei putea străbate cărărui din sat, bătătorite mai mult de ploaie sau de vânt decât de pasul omului. Aici natura va fi darnică și te va surprinde prin culorile aprinse ale toamnei. După cer și munte, covoare de culori diferite se vor așterne în fața ochilor tăi. Iar de vei întâlni oameni ai locului, te vor molipsi cu voia bună și simplitatea lor. Dacă îndrăznești mai mult, încalecă o bicicletă și afundă-te în pădurile seculare. Un prilej bun de a vorbi cu tine, de a te abandona printre brazii mereu verzi și a te întoarce împăcat.

La Smida Park poți marca prima ta nisoare din acest an, așa cum doar într-un vis de iarnă ar fi fost posibil. La primii fulgi, săniile trase de cai se urnesc din loc și te poartă pe ulițele ninse ale satului. Iar dacă auzi mult zgomot în vecinătatea pensiunii, să știi că sunt puștii care chiuie de bucurie la săniuș.
Uneori când afară crapă brazii de frig, e mare bălăceală în piscină, dar și multă concentrare în saună sau jacuzzi.

Bucură-te de culorile toamnei la munte cu Smida Park 1

În aerul rece al munților Apuseni, la Smida Park**** – Mountain Resort & Spa, serile sunt magice. Admiri cu privirea un apus liniștitor de toamnă-iarnă din foișor sau chiar de la gura șemineului, din camera confortabilă a pensiunii. Apoi, la lumina lunii simți căldura din jurul focului de tabără, având alături un pahar cu vin fiert sau o cană cu ceai.

Bucură-te de culorile toamnei la munte cu Smida Park 3

La doar 90 de kilometri distanță de Cluj-Napoca, frumusețea „sălbatică” a Transilvaniei se lasă descoperită. Smida Park**** – Mountain Resort & Spa îți asigură confortul de care ai nevoie: restaurant cu mâncăruri sănătoase tradițional românești, camere elegante, piscină, saună, jacuzzi, ping-pong, darts, tenis, baschet, fotbal, volei, foișor cu grătar etc.

În această perioadă, Smida Park**** – Mountain Resort & Spa, te așteaptă cu oferta specială, destinată părinților și copiilor, cu prilejul vacanței , valabilă din 30 octombrie până în 3 noiembrie.

Pentru ofertă click aici.

Bucură-te de culorile toamnei la munte cu Smida Park 2