Cum putem face un buchet de flori să fie și mai special?

de | | 2 Minute

Este minunat când avem ocazii în viața noastră de a felicita o persoană cu un buchet de flori sau de a o surprinde plăcut trimițându-i un buchet de flori acasă sau oriunde s-ar afla. Poate că ați decis deja ce flori să trimiteți, când și unde să le trimiteți. Dar iată că mai există modalități simple prin care puteți face ca buchetul de flori să fie și mai special. Orice persoană va fi impresionată de un gest atât de sincer, de emoționant și atât de bine pregătit.

O felicitare sinceră personalizează buchetul de flori

Indiferent de ocazia cu care doriți să trimiteți un buchet de flori sau un aranjament floral, gestul va fi cu atât mai apreciat dacă veți adăuga și o notă specială, exprimându-vă astfel dragostea, felicitările, prietenia sau sprijinul. Puteți opta pentru flori online și pentru completarea buchetului cu un mesaj personal, imprimat pe un card sau pe o felicitare elegantă. Dacă nu știți ce mesaj i-ați putea transmite persoanei căreia doriți să îi trimiteți un buchet de flori, nu uitați că naturalețea este cea mai apreciată. De cele mai multe ori, un mesaj scurt, din inimă, este cel mai bun. De exemplu, dacă trimiteți un buchet de flori unei prietene care tocmai a născut, puteți să îi scrieți cât de frumos este numele pe care l-a ales, cât de încântată sunteți că în curând vă veți vedea și veți face cunoștință cu copilul și nu uitați să îi urați copilului „Bun venit pe lume!”. Dacă o persoană foarte apropiată se bucură de o mare reușită în viața sa, puteți să îi transmiteți un mesaj simplu și scurt, cum ar fi „Sunt atât de fericită pentru tine!”, iar dacă o persoană dragă s-a logodit sau a rămas însărcinată, puteți să îi transmiteți „Cele mai calde felicitări!”. Cu alte cuvinte, mesajul trebuie să fie sincer și să redea ceea ce simțiți cu adevărat. Poate fi mai formal, mai emoțional sau chiar plin de umor.

Un aranjament floral cu totul aparte

Sunt ocazii în care dorim să impresionăm cu un aranjament floral sau un buchet de flori cu totul aparte. Ceva ieșit din comun, care să surprindă și care să încânte peste măsură. Puteți opta pentru un aranjament floral luxos și elegant, care se va potrivi ocaziei sau puteți opta pentru o cutie trandafiri cu care nu aveți cum să dați greș. Pentru a duce un astfel de cadou floral la nivelul următor, puteți include și mai mult lux, cum ar fi o lumânare parfumată încântătoare sau poate ceva dulce.

Tocmai aceste mici atingeri personale vor permite persoanei dragi să se simtă iubită și răsfățată.

buchet de flori million roses 2


Articol publicitar