Bronze & Go: trucuri pentru un bronz perfect

de | | 2 Minute

Apropierea gerului nu este o scuza pentru a neglija aspectul fizic, iar doamnele stiu foarte bine acest lucru.

O prima etapa pentru a avea o piele de invidiat chiar si in sezonul rece este hidratarea. Folositi zilnic o crema hidratanta care, indiferent de forma sub care vine: cremă, loțiune, ser, sau chiar lichid, trebuie să furnizeze pielii ingrediente care îi mențin structura, reduc efectele dăunătoare ale radicalilor liberi (efectele mediului înconjurător pe piele – de la soare, poluare, și aer), și ajută celulele pielii să funcționeze mai normal.

Insa o piele cu adevarat frumoasa este cea aurie, care-ti confera un plus de eleganta si rafinament. Daca doresti sa te bucuri de un bronz frumos si in timpul anotimpului rece, va sfatuim sa folositi cremele auto-bronzante.

Bronze & Go: trucuri pentru un bronz perfect in anotimpul rece

La Cluj, la salonul Bronze & Go, echipa de consiliere iti va recomanda cosmeticele de inalta calitate marcile Australian Gold, California Tan si Sunshine. Fie ca alegi gama de creme Sinfully Black pentru un bronz seducator sau Dark Sunshine pentru un bronz auriu inchis, produsele Bronze and Go sunt de calitate superioara.

Bronze & Go: trucuri pentru un bronz perfect in anotimpul rece

Inainte de a incepe procesul de bronzare, poti face un dus in care sa folosesti un produs exfoliant. Acesta poate fi aplicat numai pe pielea curata, fara urme de alte produse si fara celule moarte.

Pentru a avea un look cat mai natural exista cateva trucuri de aplicare a cremei auto-bronzante: incepe de la glezne, evitand talpile (aceasta zona nu se bronzeaza in mod normal), apoi continua sa aplici pe picioare, asigurandu-te ca distribui egal crema. In final poti trece la abdomen, sani si brate. Pentru zona axilelor, foloseste foarte putin produs auto-bronzant. La fel trebuie procedat si cu dosul mainii si cu degetele.

Pentru spate, cea mai inaccesibil zona a corpului ai nevoie de ajutor pentru a aplicat lotiunea cat mai uniform.

Daca ti-au scapat zone in care ai lasat prea multa crema si te-ai bronzat neuniform, poti rezolva aceasta problema cu o solutie abraziva. In cazuri extreme, poti folosi si produse speciale de decolorare a parului, care sterg destul de bine bronzul.