Branduri noi la Polus Center

de | | 2 Minute

Branduri noi la Polus Center

Poema și Musse sunt ultimele branduri ce se vor alătura portofoliului Polus Center, începând cu acest sfârșit de săptămână. Aici, clienții centrului comercial din inima Transilvaniei se vor putea bucura de o gamă variată de articole vestimentare și accesorii, atât pentru femei cât și pentru bărbați.

Vineri, 15 august 2014, la Polus Center Cluj va fi inaugurat magazinul POEMA, care propune o gamă variată de articole vestimentare pentru femei și magazinul MUSSE, ce înglobează o sortimetație largă de produse vestimentare pentru bărbați.

Despre POEMA
Creeata în 2003, POEMA redefinește în fiecare sezon imaginea puternică și actuală a feminității. POEMA se adresează personajului feminin contemporan urban, care se definește prin eleganță, simplitate și stil.

POEMA se bazează pe calitatea superioară a țesăturilor și pe design-ul propriu, care urmează tendințele modei actuale, cu o puternică tentă minimala și cu o înțelegere superioară a culturii urbane locale. Cămași, bluze, fuste, pantaloni, sacouri, rochii casual, rochii de seară, pardesie, paltoane, sau jachete, POEMA propune o gamă variată de sortimente ce pot fi îmbinate armonios. Casual, office și elegant sunt stilurile predominante în colecțiile brandului, clientele regăsind un echilibru perfect între tendințe și confort. Față de alte branduri cu același standard înalt de calitate, POEMA oferă produsele la prețuri mult mai accesibile, deoarece producția este internă, acest fapt reducând semnificativ costurile de manufactură și transport. Un alt avantaj al pieței locale este alimentarea constantă a stocului cu noi produse, un lucru foarte apreciat de clientele POEMA, pentru care inovația este o calitate principală.

Interioarele magazinelor POEMA sunt pline de prospețime și stil. Culorile delicate și finisările urban-industriale creează o atmosferă modernă și relaxantă. Noul magazin POEMA ce va fi inaugurat la Polus Center, este cel de-al treisprezecelea magazin al brandului POEMA din țara noastră.

Despre MUSSE
În 2008, MUSSE a creat un concept nou de magazin ce răspunde aşteptărilor bărbaților interesaţi de stiluri în cele mai noi tendinţe. În doar 6 ani, MUSSE a deschis 10 magazine în 9 orașe din țară, devenind un fashion retailer cunoscut pe piața din România.

MUSSE a fost lansat cu scopul de a deveni o referinţă în scena modei, brandul înglobând o gamă largă de produse, de la ținute casual chic, moderne, până la articole din denim, elegante sau accesorii lifestyle și încălțăminte. Bărbatul MUSSE este preocupat de imaginea sa, de calitatea articolelor vestimentare pe care le poartă, acordând o importanță deosebită confortului și stilului impecabil.

Pentru o experienţă de shopping la un nivel superior, magazinul MUSSE va avea o suprafață de peste 200 de metri pătrați. Design-ul industrial, muzica, mobilierul, grafica și materialele utilizate au fost proiectate și alese pentru a asigura libertate maximă pentru clienții care vor descoperi ultimele tendințe ale modei.

Magazinele POEMA și MUSSE ce vor fi inaugurate la Polus Center la data de 15 august 2014, vor fi situate pe strada Nicolae Grigorescu a centrului comercial, lângă magazinul Sephora.

Mai mult, clienții care vor vizita magazinele în ziua deschiderii vor primi cadou o reducere de 20% la toate produsele.

Polus Center Cluj este cel mai mare centru comercial pe un singur nivel din România şi cel mai mare complex multifuncţional din Transilvania. Cu o suprafaţă închiriabilă de peste 60.000 mp, Polus Center Cluj înglobează peste 186 de magazine, printre care un multiplex cu 8 săli de cinema şi un hipermarket Carrefour şi pune la dispoziţia clienţilor săi 2.500 de locuri de parcare. Polus Center Cluj este deţinut de către grupul austriac Immofinanz şi se află în administrarea EHL Real Estate România S.R.L.