Branduri noi în portofoliul Polus Center

de | | 2 Minute

Branduri noi în portofoliul Polus Center

Sfârşitul săptămânii trecute a adus la Polus Center inauguarea primului magazin Top Shop. În plus, începând de mâine, clienţii centrului comercial se vor putea bucura de produsele şi serviciile noului pet shop Animax.

Mâine, 15 aprilie 2016, la Polus Center va fi inaugurat noul pet shop Animax. Aici, iubitorii de animale se vor putea bucura de o gamă largă de produse şi servicii dedicate prietenului necuvântător.

Având o experienţă de 18 ani, Animax a învăţat de-a lungul timpului că fiecare animaluţ este unic în felul său şi are nevoi diferite. De aceea, magazinul oferă astazi game variate de produse de înaltă calitate. Hrana, delicatesele, accesoriile, produsele de igienă şi întreţinere, dar şi jucariile sunt atent selecţionate din gamele celor mai renumiţi producători din lume, pentru a satisface orice preferinţă. Cei care nu au încă un prieten necuvântător sau vor să-şi îmbogăţească familia de animaluţe pot veni oricand în magazinul Animax pentru a-şi alege un papagal colorat, un hamster jucăuş, un acvariu cu peşti sau, de ce nu, chiar o reptilă. Decorul viu colorat, amenajarea inedită, personalul bine pregătit şi atmosfera placută din magazin sunt doar câteva motive în plus pentru care clienţii revin întotdeauna cu mare drag la cumpărături. În plus, Animax oferă zilnic reduceri şi promoţii pentru o gamă variata de produse.
Noul pet shop Animax se va găsi pe Strada Mihai Eminescu a centrului comercial, lângă magazinul Altex.

Tot luna aceasta, la sfârşitul săptămânii trecute, la Polus Center a fost deschis şi primul magazin Top Shop.
„Magazinele Top Shop vă aduc împreună brand-urile dumneavoastră preferate. Dormeo v-a pregătit tot ce vă trebuie pentru un dormitor de vis şi un confort desăvârşit, Delimano vă utilează complet bucătaria şi vă face să gătiţi cu bucurie, iar Walkmaxx are grija de picioarele şi de forma dumneavostră fizică. Tot aici veţi găsi şi produsele originale Top Shop – tigăile Dry Cooker, mopul rotativ, aparatul Pest Repeller şi multe altele. În plus, în magazinul Top Shop se organizeazp periodic sesiuni culinare, concursuri şi se acordă premii clienţilor fideli.” – au declarat reprezentanţii Top Shop

Top Shop este un brand al companiei Studio Moderna. Cu o infrastructură unică, Studio Moderna este singura companie prezentă pe 20 de pieţe din Europa Centrală şi de Est, cu peste 12 ani experienţă în vânzări şi 20 de centre specializate de Relaţii cu Clienţi.
Magazinul Top Shop a fost deschis în data de 8 aprilie 2016 şi este situat pe Strada Nicolae Bălcescu a centrului comercial, vizavi de hipermarketul Carrefour.

Polus Center Cluj este cel mai întins centru comercial pe un singur nivel din România şi cel mai mare complex multifuncţional din Transilvania. Cu o suprafaţă închiriabilă de peste 60.000 mp, Polus Center Cluj înglobează peste 186 de magazine, printre care un multiplex cu 8 săli de cinema şi un hipermarket Carrefour şi pune la dispoziţia clienţilor săi 2.500 de locuri de parcare. Polus Center Cluj este deţinut de către grupul austriac IMMOFINANZ şi se află în administrarea IMMOFINANZ Center Management România SRL.