Brandul românesc Clujana deschide 8 magazine noi

de | | < 1 Minute

Producătorul clujean de încălțăminte a efectuat un plan de reorganizare a companiei care a fost aprobat recent. În urma acestuia, se așteaptă ca, într-o perioadă de aproximativ trei luni, compania să iasă din insolvență. Mai mult de atât, brandul românesc Clujana se extinde cu 8 magazine noi.

Magazinele din cadrul companiei se vor deschide în marile orașe din România, printre acestea fiind inclus și Bucureștiul. Compania a intrat în insolvență din octombrie 2018 la propria cerere. În perioada octombrie-noiembrie, aceasta a cunoscut o dublare a vânzărilor în magazine și o triplare în rețeaua de distribuție din țară. Odată cu ieșirea din insolvență, compania își propune și extinderea prin cele 8 magazine.

Brandul românesc Clujana prevede un număr sporit de vânzări prin deschiderea noilor magazine, precum și oportunitatea oamenilor din alte orașe ale țării de a încerca produsele apreciate de clujeni. Cu o istorie de peste 100 de ani, brandul clujean oferă, în continuare, produse de încălțăminte de calitate. De asemenea, cu noile magazine ce se vor deschide, brandul românesc Clujana are un viitor promițător.