Brandul Internațional Colin’s a deschis magazin în Iulius Mall Cluj

de | | 2 Minute

Brandul Internațional Colin’s a deschis magazin în Iulius Mall Cluj

De curând, retailerul turc de modă Colin`s a inaugurat în Iulius Mall primul său magazin din Cluj-Napoca. Brandul se diferențiază prin inovare, confort și calitate, adresându-se publicului care adoptă un stil vestimentar casual.

Magazinul Colin`s este situat la etajul Iulius Mall Cluj, în proximitatea Quartz Cafe, și ocupă o suprafață de aproximativ 370 mp. Brandul propune articole de îmbrăcăminte pentru femei și bărbați, care preferă ținutele în tendințe și lejere. „În prezent, în România există 20 de magazine Colin`s, zece în București și zece în orașele Cluj-Napoca, Craiova, Constanța, Iași, Brașov, Bacău, Galați, Pitești și Ploiești. Fiecare nou magazin deschis este un pas important în strategia de dezvoltare a brandului, care își propune dublarea numărului de locații până la finele anului 2019”, a declarat Alparslan Varol, country manager Colin`s.

magazin colins iulius mall cluj

Conceptul noii locații din Iulius Mall Cluj are la bază oferirea unei experiențe complete, pornind de la amenajarea modernă, până la varietatea pieselor vestimentare. Colin`s este un brand care se dedică stilului casual, axându-se în special pe denim. Propunerile retailerului de modă sunt mereu adaptate tendințelor actuale, prin culori, tipuri de țesături și design, oferind în același timp un confort sporit. Este cel de-al doilea magazin pe care brandul de fashion îl deschide în rețeaua națională de centre comerciale a companiei IULIUS, după cel din ansamblul Palas Iași.

Colin`s a fost înființat în anul 1983, în Turcia, iar pentru că s-a făcut remarcat datorită calității denimului și varietății pe care o oferă, în prezent, numără peste 600 de magazine, în mai mult de 38 de țări. Primul magazin din România s-a deschis în anul 1997, ca franciză, iar in ultimii ani brand-ul este implicat direct în procesul de extindere.