Brand-urile Reserved si Mohito vin la Polus Center

de | | 3 Minute

Brand-urile Reserved si Mohito vin la Polus Center

 

Brandurile RESERVED și MOHITO ce aparțin producătorului vestimentar internațional LPP, se vor alătura portofoliului Polus Center. Inaugurarea celor două magazine va avea loc la sfârșitul acestei luni.

RESERVED este un brand internațional ce pune la dispoziția clienților centrului comercial, colecții vestimentare de cea mai înaltă calitate, dedicate atât femeilor, bărbaților, dar și copiilor. Primul magazin sub acest brand a fost deschis în Polonia, la mijlocul anilor 1990, iar până acum, au fost inaugurate aproximativ 340 de magazine în 10 țări din Europa Centrală și de Est.

RESERVED este de asemenea implicat în promovarea designerilor talentați, încercând astfel să sublinieze că este un brand dedicat celor care caută tendințele fashion la nivel internațional, dar la prețuri rezonabile.
Noul ambasador și imaginea brandului pentru campania de promovare a colecțiilor de toamnă- iarnă 2014-2015 – Let’s Fashion este Georgia May Jagger.

Din colecția RESERVED pentru femei regăsim: – Linia OFFICE – pentru femeile care aleg stilul chic modern, de fiecare zi. Acestea sunt, de asemenea, articole vestimentare clasice ce pot fi purtate la ocazii speciale și evenimente oficiale. – Linia STREET FASHION – o linie urban fashion, care aduce articole vestimentare ideale pentru ocazii casual, mai puțin formale. – Linia YOUNG – o linie creată pentru femeile tinere și individualiste care își caută propriul stil și sunt deschise la schimbări. Această linie vestimentară conține esența ultimelor tendințe în modă.

Colecțiile dedicate bărbaților oferă: – Linia CITY – conține elemente clasice, atractive atât pentru cei tineri cât și pentru cei curajoși. Articolele vestimentare ale liniei sunt ideale pentru evenimente mai puțin formale, de seară, ce combină stilul elegant cu cel de cea mai înaltă clasă. – Linia CASUAL – este o linie practică ce combină confortul și eleganța; o linie vestimentară flexibilă și rezistentă la diferitele condiții meteorologice, și totodată situându-se în tendințele recente de fashion. Hainele sunt croite pentru a fi purtate de zi cu zi, în oraș sau în afara orașului. – Linia YOUNG – este o linie îndrăzneață plină de noutăți luate direct de pe catwalk, ce au o croială și culori originale, atât comode cât și elegante. În același timp, în magazine clienții pot găsi și o linie de jeanși, lenjerie intimă, precum și o gamă largă de accesorii și pantofi.

Colecția RESERVED KIDS Colecțiile vestimentare pentru cei mici sunt dedicate pentru copii între 0 și 14 ani (62-164 cm) și conțin o gamă largă de modele și culori. În plus, țesăturile naturale și croiala fiecărui produs al colecției, pot da naștere unor combinații rapide și ușoare în seturi armonioase de haine, ce sunt atât pe placul copiilor cât și al părinților. RESERVED KIDS nu conține doar articole de îmbrăcăminte, ci de asemenea, și accesorii și încălțăminte pentru copii și adolescenți.

Detalii despre brand se găsesc și pe www.reserved.com

MOHITO se ghidează după dorința unui stil de viață luxos și plin de farmec. Cu peste câteva sute de magazine în Europa, MOHITO inaugurează pentru femeile din România cel de-al doilea boutique în Cluj-Napoca.
Brandul este dezvoltat pentru femeile care iubesc moda și care valorează originalitatea, feminitatea și eleganța urbană. Designerii MOHITO realizează colecțiile lor pentru femei încrezătoare, energice, independente și pline de pasiune.

Esența brandului MOHITO are la bază moda, independența, feminitatea și aspirațiile.

Moda – Suntem prezenți în lumea modei, fiind inspirați de diversitatea, imprevizibilitatea și variabilitatea sa. Nu numai că luăm parte la cele mai importante evenimente din fiecare sezon din lumea modei, dar totodată ne ghidăm și după stilul femeilor ce trăiesc în cele mai mondene orașe din lume. Dar dintre toate, luăm ceea ce este cel mai important pentru noi de la modă, și îl adaptăm la filosofia noastră. Independența- Independența și încrederea în sine reprezintă o energie hipnotizantă. Considerăm că fiecare femeie deține această energie în interior, și dorința noastră este ca aceasta să fie expusă într-o manieră ce nu va lăsa pe nimeni indiferent. Ne dorim ca fiecare femeie să fie conștientă de forțele ei. Cea mai mare recompensă pentru noi este atunci când o femeie se simte frumoasă în hainele ei. Feminitatea – Considerăm că fiecare femeie este frumoasă. Ținta colecțiilor noastre este să scoată în evidență senzualitatea și naturalețea acestora. Suntem totodată intrigați de aura misterioasă a femeilor, vizibilă doar în detalii subtile, cum ar fi gesturile, timbrul vocii sau privirea. Scopul nostru este de a sublinia feminitatea lor, rafinamentul și eleganța. Aspirații – MOHITO este un brand aspirațional. Prezentăm femeile pline de farmec și cu un stil de viață luxos. Scopul nostru este să le motivăm să îndrăznească să viseze mai mult.

Mai multe detalii pe www.mohito.com

Noile magazine vor fi inaugurate la Polus Center în data de 29 noiembrie 2014 și vor fi situate pe strada Mihai Eminescu din incinta centrului comercial, lângă magazinul Domo.

Polus Center Cluj este cel mai întins centru comercial pe un singur nivel din România şi cel mai mare complex multifuncţional din Transilvania. Cu o suprafaţă închiriabilă de peste 60.000 mp, Polus Center Cluj înglobează peste 186 de magazine, printre care un multiplex cu 8 săli de cinema şi un hipermarket Carrefour şi pune la dispoziţia clienţilor săi 2.500 de locuri de parcare. Polus Center Cluj este deţinut de către grupul austriac Immofinanz şi se află în administrarea Immofinanz Center Management România SRL.