Bradul de Crăciun din Cluj își așteaptă podoabele…

de | | 2 Minute

Bradul de Crăciun din Cluj își așteaptă podoabele…

Încă de săptămâna trecută, bradul de Crăciun din Cluj își așteaptă podoabele, stând cuminte și falnic în Piața Unirii, aproape de kilometrul 0 al orașului. Azi, pregătirile erau în toi. Au apărut deja căsuțele ce urmează a găzdui produse tradiționale, cadouri și aromele sărbătorilor de iarnă: zahăr ars, vin fiert și scorțișoară, turtă dulce și kürtőskalács. 

Central, se află instalația ce va lumina piața pe toată perioada sărbătorilor de iarnă.

bradul de craciun din cluj

Deschiderea Târgului de Crăciun va avea loc pe 1 Decembrie, odată cu aprinderea luminilor de sărbători în tot orașul. Cu această ocazie, clujenii se vor putea bucura de parada militară, spectacol folcloric, concertele trupelor Holograf & Dj Project și de un spectaculos foc de artificii. 

Târgul de Crăciun din Cluj va continua într-o atmosferă feerică timp de 26 de zile! Se anunță colinde și concerte zilnice, teatru de păpuși, ateliere de creație pentru copii, patinoar, povești la gura sobei, animație stradală și multe spectacole. Programul complet și noutăți în timp real de la târg, veți putea găsi aici: targuldecraciun.visitcluj.ro . 

Între timp, iată cum arăta bradul de Crăciun din Cluj anul trecut… (Fotografi: Daniel Mîrlea, Adina Gânscă, Alexandrina Mesaroș). 

 

bradul de craciun din cluj bradul de craciun din cluj

bradul de craciun din cluj bradul de craciun din cluj