BOOKR: Experiența premium de booking de care are nevoie afacerea ta locală!

de | | 5 Minute

BOOKR: Experiența premium de booking de care are nevoie afacerea ta locală!

BOOKR este prima aplicație din industria serviciilor care integrează opțiunea de tururi virtuale 3D, aducând afacerile locale mai aproape de clienți într-o manieră inedită. Proaspăt lansată, aplicația își propune să revoluționeze piața de servicii atât pe plan național, cât și internațional, optimizând, la un standard premium, funcționalitatea și monitorizarea etapei de booking din domeniul serviciilor B2C (cosmetică, hairstyle, medicină și estetică dentară, fitness etc.)

Deși, la prima vedere, pare doar o altă aplicație prin care poți rezerva locul la salonul preferat, BOOKR este mult mai mult de atât. Ea reușește să aducă în fața utilizatorilor, dar și a proprietarilor de business-uri, o serie de funcționalități unice pe piață, gândite pentru a veni în întâmpinarea tuturor nevoilor pe care le prezintă ambele tabere. Aplicația oferă, pe de-o parte, o experiență inedită pentru utilizatori, iar pe de altă parte, o oportunitate accesibilă de promovare și monitorizare a rezultatelor, adresată proprietarilor de afaceri locale din industria serviciilor.

Cum funcționează, mai exact, BOOKR?

Aplicația pune la dispoziție două variante de interfață: una destinată clienților, iar cealaltă, business-urilor. Un utilizator poate avea acces la ambele tipuri de profil, în cadrul aceleiași aplicații, iar trecerea de pe un profil pe altul se realizează cu ușurință, în doar câteva secunde.

BOOKR este ușor de utilizat și îți permite accesul la o bază extinsă de servicii din orașul în care te afli. Softul permite o monitorizare optimă a rezervărilor tale și te anunță prompt atunci când urmează o programare.

aplicație BOOKR

Interfața destinată proprietarilor de afaceri locale și echipei lor este mult mai complexă, dar, în niciun caz, mai dificil de navigat. Această variantă vine la pachet cu o mulțime de instrumente și funcționalități destinate monitorizării rezervărilor și promovării eficiente a business-ului.

Care sunt, așadar, caracteristicile premium pe care le pune la dispoziție BOOKR?

De ce beneficii te bucuri, ca utilizator?

În ipostaza de utilizator, ai acces, în primul rând, la o baza extinsă de servicii. Dacă până acum, erai deja familiarizat cu aplicațiile de booking pentru servicii de tip hairstyle, barber sau cosmetică, BOOKR îți pune la dispoziție o gamă variată de opțiuni: de la cele clasice, anterior menționate, la servicii de personal training, fotografie și videografie, medicină și estetică dentară etc.

Un alt beneficiu inedit este opțiunea de tur virtual 3D pe care ți-o vor pune la dispoziție multe dintre afacerile locale listate. Suntem siguri că, cel puțin o dată, imaginile prezentate pe site sau pe rețele de socializare nu au corespuns cu realitatea pe care ai găsit-o într-o locație. 

Cu ajutorul turul virtual 3D, poți explora salonul sau cabinetul chiar înainte de a face o rezervare, astfel încât să te poți asigura că business-ul respectă standardele de calitate pe care le pretinde și pe care tu le aștepți. Spre deosebire de metodele clasice de prezentare, imaginile 3D nu pot fi în niciun fel prelucrate, așadar, ai garanția transparenței și autenticității.

Nu în ultimul rând, ai acces la programul și portofoliul fiecărui membru al echipei. Prin aplicația BOOKR, suntem siguri că vei reuși să găsești un expert pe stilul tău”, care să corespundă întru totul criteriilor tale.  

De ce instrumente premium beneficiezi, ca business?

BOOKR a apărut tocmai ca un răspuns al nevoilor manifestate de oamenii care lucrează în industria prestării de servicii B2C. Problema notificărilor întârziate sau a celor care nu mai ajung niciodată, nevoia de a-ți cunoaște clientul înainte de a-ți trece pragul pentru prima dată au fost doar câteva dintre punctele pe care și-au dorit să le bifeze cei de la BOOKR, astfel încât afacerile locale să se bucure de un sprijin susținut în administrarea și monitorizarea etapei de booking a serviciilor pe care le oferă. 

Iată, așadar, care sunt beneficiile de care se bucură, în prezent, orice business care ia decizia să colaboreze cu BOOKR:

Îți construiești o prezentare completă și transparentă în fața clientului, generând încredere!

Atunci când îți creezi un cont de business, afacerea ta beneficiază de un profil propriu, pe care îl poți personaliza în funcție de specificul său. Poți adăuga fiecare membru al echipei cu un portofoliu de servicii propriu și un orar individual, poți oferi detalii despre programul tău, despre valorile business-ului și îi poți invita pe potențialii clienți să-ți treacă pragul, atât prin intermediul imaginilor din galerie, cât și prin intermediul turului virtual 3D, BOOKR fiind singura aplicație de acest gen prezentă pe piață cu o astfel de opțiune integrată.

Crearea unui tur virtual 3D este opțională. Ce beneficii, prezintă, în schimb, crearea unei astfel de prezentări? Vizibilitate și încredere! Potențialii clienți te percep, încă de la început, ca pe o afacere care abordează o comunicare transparentă, ceea ce îți aduce un plus de încredere în fața concurenței. Totodată, turul 3D va fi indexat în profilul tău de Google My Business, aducându-i un plus considerabil de vizibilitate în motorul de căutare.

Turul virtual 3D este de tipul one time fee, iar accesul tău la produsul media nu va fi în niciun fel condiționat de folosirea aplicației, ci doar va fi integrat de BOOKR ca un instrument inteligent și eficient de promovare.

Este mai ușor ca niciodată să monitorizezi atât programările, cât și rezultatele afacerii tale!

Una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă oamenii din industrie este cea a absenței sau întârzierii notificărilor. De cele mai multe ori, disfuncționalitatea acestei automatizări duce la pierderea unui număr semnificativ de clienți și, implicit la diminuarea profitului.

Aplicația BOOKR pune la dispoziția echipei tale un sistem performant de push notifications, foarte bine optimizat, astfel încât riscul de a pierde un potențial client să fie minim. Suplimentar, un business poate opta și pentru un sistem de notificări prin SMS, pentru o siguranță sporită.

Odată centralizate progrămările, este foarte important, pentru mulți dintre cei care lucrează în domeniu, să își poată monitoriza tipul de servicii pe care le solicită clienții, pentru o mai bună organizare a timpului. BOOKR răspunde și la această nevoie, punându-ți la dispoziție posibilitatea de a colora fiecare programare în funcție de gradul de complexitate al serviciilor, după un cod de nuanțe personalizat după bunul plac.   

De asemenea, orice business are acces la un panou de monitorizare a vânzărilor, care generează statistici despre:

  • Numărul de programări finalizate zilnic/ săptămânal/ lunar de fiecare membru al echipei sau de afacere, per total;
  • Numărul de programări anulate;
  • Productivitatea membrilor echipei;
  • Profit înregistrat zilnic/ săptămânal/ lunar.

Îți cunoști mai bine clienții și îți optimizezi strategia de customer care!

BOOKR construiește nu doar un profil al business-ului, ci și unul al clientului. Atunci când acesta solicită o programare, echipa ta va putea vizualiza un istoric al programărilor, al anulărilor și alte mențiuni pe care le-ai făcut de-a lungul timpului.

La fiecare programare, poți adăuga notițe cu detalii despre interacțiunea pe care ați avut-o sau despre tipurile de produse/ tehnici folosite la fiecare întâlnire, pentru a reuși să-i creezi o experiență personalizată, determinându-l să se întoarcă de fiecare dată cu drag.

BOOKR_01_21_6

Totodată,cu ajutorul istoricului de programări, este mai ușor să monitorizezi fidelitatea și evoluția unui client. În acest fel, vei putea să-i răsplătești pe cei care-ți trec pragul în mod frecvent și îi vei putea împiedica pe cei cu care ai avut experiențe neplăcute să-și mai facă o viitoare programare.

Cum poți accesa aplicația BOOKR?

Fie că îți dorești să încerci o experiență #altfel de a-ți rezerva serviciile de care ai nevoie sau vrei să-ți promovezi business-ul într-o manieră modernă și inteligentă, având, în același timp, acces la o platformă performantă de centralizare a programărilor și de monitorizare a rezultatelor, BOOKR este, cu siguranță, aplicația potrivită pentru tine!

Descarcă aplicația acum! » App Store/ Google Play

Solicită mai multe informații despre profilul de business! » bookr-app.com