Bonnie Tyler, E-Type și Dr. Alban vor concerta la We Love Retro 2016

de | | < 1 Minute

Bonnie Tyler, E-Type și Dr. Alban vor concerta la We Love Retro 2016.

Ajunsă la cea de a opta ediție, anul acesta, în perioada 16-17 iunie, va avea loc cea mai mare petrecere retro, Transylvania Music Event, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Peste 8.000 de persoane au participat anul trecut la acest eveniment, fiind unul dedicat persoanelor din generația 1970-1990.

„Încă de la debutul acestui proiect am mizat pe ideea de a fi <diferiți>, de a oferi publicului un eveniment aparte. Succesul primei ediții de We Love Retro, la care au participat peste 8.000 de persoane, ne-a motivat și ne-a determinat să creștem un concept dedicat exclusiv celor care iubesc muzica retro, și nu numai. Am rămas extrem de impresionat când am văzut cât de divers este publicul nostru: de la tineret la public matur și chiar familii întregi care au venit an de an să se bucure de show-uri live și de atmosfera anilor ‘90. Mă bucur că anul acesta am reușit să aducem din nou la Cluj câțiva dintre cei mai iubiți artiști retro, fapt pentru care ne-am propus să oferim o experiență extraordinară tuturor celor prezenți, atât prin show-urile artiștilor, dar și prin decor și…alte surprize pe care doar cei prezenți le vor descoperi”, a declarat Iancu Șerbănescu, Project Manager We Love Retro.

Evenimentul va fi împărțit pe două seri, prima seară fiind dedicată muzicii rock, iar a doua seară muzicii dance și nu numai. Scena le va aparține artiștilor pe a căror muzică se dansează și astăzi la toate petrecerile retro din România: Bonnie Tyler, Smokie, E-Type, Mr. President, Dr. Alban, și No Mercy. Alături de Bonnie Tyler și Smokie va urca pe scenă și trupa clujeană Semnal M.

Biletele se vor pune în vânzare începând de vineri, 8 aprilie 2016, pe site-ul www.biletmaster.ro .