Black Friday vine din nou la Polus

de | | < 1 Minute

Black Friday vine din nou la Polus

Clienții Polus Center se vor bucura din nou de ofertele speciale de Black Friday. Mâine, magazinele din centrul comercial din inima Transilvaniei îi vor întâmpina pe clujeni cu prețuri speciale.
Pentru mai mult shopping și mai multă bucurie, anul acesta, Black Friday a venit de două ori la Polus Center. Magazinele din centrul comercial din inima Transilvaniei au pregătit și mâine oferte fierbinți la sute de produse.

Iată câteva dintre oferte speciale de Black Friday, valabile din 28 noiembrie 2014:

Black Friday vine de doua ori la Cluj

*Aceste oferte au caracter informativ. SC Polus Transilvania CI SA nu își asumă responsabilitatea pentru corectitudinea datelor transmise de către magazinele din incinta Polus Center Cluj. Chiriașii centrului comercial își rezervă dreptul de a modifica aceste oferte fără previz.

Mai multe detalii legate de ofertele speciale se găsesc pe www.poluscentercluj.ro

Polus Center Cluj este cel mai întins centru comercial pe un singur nivel din România şi cel mai mare complex multifuncţional din Transilvania. Cu o suprafaţă închiriabilă de peste 60.000 mp, Polus Center Cluj înglobează peste 186 de magazine, printre care un multiplex cu 8 săli de cinema şi un hipermarket Carrefour şi pune la dispoziţia clienţilor săi 2.500 de locuri de parcare. Polus Center Cluj este deţinut de către grupul austriac Immofinanz şi se află în administrarea Immofinanz Center Management România SRL.