Black Friday la Retro Party România: 50% reducere pentru 500 de bilete

de | | 2 Minute

Black Friday la Retro Party România: 50% reducere pentru 500 de bilete

Vinerea neagră vine cu o reducere substanțială pentru norocoșii care vor să se distreze în 30 noiembrie, cu ocazia mini-vacanței de Sfântul Andrei și de Ziua Națională!

Organizatorii au pus la dispoziție 500 de bilete la preț redus la jumătate. Acestea pot fi cumpărate online de pe bilet.ro: https://bilet.ro/eveniment/retro-party-romania-12310.

Black Friday la Retro Party România 50% reducere pentru 500 de bilete (1) La petrecerea retro din 30 noiembrie e cap de afiș legenda Balcanilor, Goran Bregovic, împreună cu a sa Wedding and Funeral Orchestra.

În plus, vom dansa pe piesele celebre cântate de fetele de la André (Andreea Bălan și Andreea Antonescu), care se reunesc la Sala Polivalentă și împart scena cu Trupa Hara, N&D – în noua formulă, în timp ce DJ Arthur van Zedler ne va purta într-o călătorie în timp cu hituri retro nemuritoare.

Mii de persoane sunt așteptate să se distreze la Retro Party Romania în 30 noiembrie.

Black Friday la Retro Party România 50% reducere pentru 500 de bilete (2)

Există trei categorii de bilete: Party Zone, Comfort Zone și Best View, iar toate categoriile de tichete oferă acces pe uriașul ring de dans de la Polivalentă, unde distracția va fi în toi până după miezul nopții pentru a întâmpina Ziua Națională.

Bilete sunt disponibile pe bilet.ro: https://bilet.ro/eveniment/retro-party-romania-12310, iar 500 de bilete beneficiază de reducerea de 50% cu ocazia Black Friday.


Comunicat de presă

Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fi în pas cu noutățile și evenimentele din Cluj, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook și Instagram.