Black Friday pentru Freelanceri

de | | 2 Minute

Black Friday pentru Freelanceri

Apărut de ceva vreme în peisajul on-line-ului, www.workincluj.com vine cu o premieră de „Black Friday”. Dedicată ramurii de freelancing, platforma oferă celor care aleg să îşi dedice orele de muncă în diferite locaţii din Cluj-Napoca ceva special şi inedit.

Pentru că „adevăratul Black Friday” este programat în ultima zi de vineri a lunii noiembrie, adică anul acesta pe 25, Work in Cluj are oferte speciale pentru cei care doresc să schimbe monotonia unui birou cu ambianţa plăcută a unei locaţii în care pot servi o cafea bună, un fresh, o gustare dar pot şi să îşi şi folosească laptop-ul pentru a-şi desfăşura activitatea într-un cadru diferit.

Astfel că, dintre multitudinea de pub-uri, pizzeri, locaţii de co-working multe vin cu reduceri, oferte speciale şi promoţii, dacă tot e „Black Friday”.

Aşa că, freelancer-ii care obişnuiesc să „schimbe” biroul în fiecare zi şi care vor să participe la această idee a promotorului Work in Cluj, Sergiu Andreca, sau cei care vor să încerce pentru prima dată munca într-un altfel de loc, trebuie doar să se înscrie pe site. „E simplu, după ce accesează www.workincluj.com, îşi lasă adresa de e-mail şi beneficiază automat de ofertele speciale oferite de colaboratorii noştri. Iar promoţia rămâne valabilă până la finalul anului. Ne-am dorit să venim în ajutorul freelanceri-lor, a căror număr este întro continuă creștere în Cluj-Napoca pentru a diversifica locurile de unde îşi desfăşoară activitatea de zi cu zi. Aşadar, vă aşteptăm pe site-ul nostru pentru mai multe detalii.”, a completat fondarorul proiectului, Sergiu Andreca.

Ce înseamnă să fii un freelancer?

Freelancer-ul este acea persoană care lucrează independent, în special în mediul online. Nu are şefi, dar clienţii îi pot fi şefi, mergând pe ideea „clientul nostru, stăpânul nostru”. Orice freelancer trebuie să ştie să îşi ofere serviciile, în cel mai profesionist mod posibil, fie că redactează un articol, ori realizează un logo, aplicaţie, site, etc. Trebuie să fie creativ şi să îndeplinească şi să înţeleagă sarcinile, conform nevoilor clienţilor. Îşi face un portofoliu, pe care îl expune, apoi cere un timp de încadrare pentru realizarea produsului final, aşa cum îl „visează” clientul.

Pentru a avea access la oferta freelancerii se pot inscrie gratuit aici.