Black-Box Food Delivery: Comenzile tale de la miezul nopții

de | | 3 Minute

Black-Box Food Delivery: Comenzile tale de la miezul nopții

Iată o veste bună pentru tine: Black-Box îți livrează acum mâncarea dorită chiar și la ore târzii în noapte și înainte de răsărit, până la 3 dimineața. Dacă restaurantul la care mergeai uneori cu prietenii se închide acum la 22 sau 23, iar tu încă nu ai chef de somn, ci de ceva bun de mâncare, comandă online sau apelează-ne și venim la tine în circa 45 de minute.

Bucură-te de avantajele livrărilor până la 3 dimineața

Nu trebuie să aștepți „ziua de mâine” că să-ți potolești foamea și nici nu trebuie să renunți la planurile tale de distracție alături de cei dragi. Ok, știi că mâncarea nu este recomandată la ore nepotrivite din noapte, dar atunci când ai un program aglomerat, lucrezi la un proiect care te ține treaz până seara târziu sau vrei să profiți de serile lungi ( de boardgames, filme, muzică, discuții ) în compania prietenilor sau a familiei la tine acasă, ai nevoie de mâncare bună, gustoasă, proaspătă, variată.

Buna dispoziție trece prin stomac și nu are rost să o lași să piară după mai multe ore petrecute în bucătărie sau mulțumindu-te cu chipsuri, covrigei tari și alte opțiuni similare rămase prin câteva dulapuri din bucătărie.

Comandă acum și beneficiezi de un discount de 15%

Comândă acum, de la Black – Box delivery Cluj și beneficiezi de un discount de 15% din valoarea comenzii. Tot ceea ce trebuie să faci este să introduci codul Cluj.com15, la secțiunea cod cupon, înainte de completarea datelor pentru adresa de livrare. Reducerea se aplică și pentru comenzile telefonice, dacă este specificat codul Cluj.com15. Black Box

Ce poți să comanzi de la Black-Box până la 3 noaptea?

Oferta noastră de meniu este extrem de variata și satisface chiar și cele mai pretențioase gusturi. Poți să comanzi de la noi pizza Cluj, burgeri, paste, preparate calde, meniuri complete, garnituri, deserturi, sosuri și chiar băuturi.

 Black Box

Pizza – cel mai comandat preparat de la miezul nopții

Curios sau nu, pizza se află în topul comenzilor de food delivery de la miezul nopții. Preparăm și îți livrăm pizza caldă, chiar și după ora 22, când se închid majoritatea restaurantelor din Cluj. Până la ora 3 dimineața, poți să ne suni oricând pentru o comandă de pizza.

Care este preferata ta? Margherita, Capricioasa, Prosciutto funghi, Pizza Salami, Pizza Diavola cea iute, Venice, Crudo, cu 4 feluri de brânzeturi Quattro Formaggi, Quatto Stagioni, Pizza țărănească, vegetariană sau cu ton? Nu contează. Te servim cu peste 20 de variante de pizza pentru că tu să ai de unde alege ce îți poftește inima. Iar dacă prietenii tăi sunt la tine și au preferințe diverse, va fi ușor să-i mulțumești pe fiecare.

 Black Box

Cum poți să comanzi mâncare în Cluj până la 3 dimineața?

Comandă online cu adăugare în coș direct pe black-box.ro sau sună la numărul de telefon 0728 209 012, zilnic între 17 și 3 dimineața. Timpul de livrare estimat este de 45 – 90 de minute, oriunde pe raza orașului Cluj.