Minimizează birocrația și sarcinile repetitive cu un software salarizare

de | | 2 Minute

Minimizează birocrația și sarcinile repetitive cu un software salarizare

Cu mediul de business în continuă schimbare, soluțiile digitale precum software salarizare și software HR îndeplinesc un rol tot mai important pentru optimizarea sarcinilor de resurse umane. Acestea te ajută să minimizezi birocrația și sarcinile repetitive, consumatoare de timp, iar astfel să-ți îndrepți energia spre activități care aduc valoare companiei tale. 

Calculează eficient salariile angajaților cu soluția potrivită

Un software salarizare te ajută să calculezi ușor remunerațiile pentru toți angajații, pe baza unor procese rapide și intuitive. Pentru a stabili valoarea salariilor în fiecare lună, poți prelua datele de pontaj cu ajutorul unui software HR complex, pe care îl poți integra cu aplicația de payroll. Prin automatizarea calculelor salariale, un software salarizare te ajută să reduci la minimum eroarea umană, birocrația și sarcinile repetitive. Acesta înglobează procesele într-o platformă centralizată și facilitează menținerea unei evidențe a operațiunilor financiar-contabil.

Creează rapoarte de payroll

Un beneficiu semnificativ al unui software salarizare este capacitatea sa de a genera rapoarte detaliate și personalizate, esențiale pentru luarea deciziilor în managementul resurselor umane. Prin intermediul unui software salarizare, poți accesa cu ușurință datele de care ai nevoie pentru a evalua costurile cu forța de muncă și pentru a face previziuni cu privire la evoluția costurilor în companie.

Eficientizează-ți operațiunile de resurse umane

Alături de un software salarizare, ai nevoie de un software HR complex pentru a gestiona procesele de administrare de personal: recrutare, onboarding, evaluarea, gestionarea datelor angajaților, preluarea pontajului și multe altele. Cu un software HR, pe care îl poți integra cu un software salarizare, poți monitoriza și gestiona cu ușurință absențele, cererile de concediu și orele lucrate de angajați.

De ce să utilizezi împreună softurile de salarizare și HR?

Calculul de salarii și administrarea resurselor umane sunt două aspecte strâns interconectate. Un software salarizare, utilizată alături de un software HR, te ajută să-ți îmbunătătești semnificativ eficiența proceselor de payroll și de management de personal.

Pontajul angajaților, colectat cu ajutorul unui software HR, pot fi ușor introduse într-un software salarizare, pentru a stabili cu precizie remunerațiile angajaților. În acest fel, elimini necesitatea introducerii manuale a informațiilor și reduci semnificativ riscul de erori.

Cele două soluții digitale îți permit o administrare eficientă și organizată a proceselor specifice de payroll și HR. Acest lucru contribuie la crearea unui flux optim de lucru, în care birocrația să fie la un nivel minim.

UCMS by AROBS îți oferă soluții software configurabile

Un software salarizare și un software HR sunt esențiale pentru ca organizația ta să aibă succes pe termen lung. Cu ajutorul lor, eficientizezi cele mai multe procese de payroll și resurse umane și reduci la minimum birocrația. UCMS by AROBS, o companie cu o experiență de 27 de ani, a dezvoltat două sisteme digitale de salarizare și resurse umane, dp-Payroll și True HR. Ele sunt configurabile și pot fi utilizate într-un mod intuitiv de utilizare. Îți dorești să afli mai multe detalii? Trimite un email la [email protected] sau apelează numărul de telefon 0720 534 424.