Billy Idol: ultimele bilete la Golden Ring si Gazon A

de | | 2 Minute

Billy Idol: ultimele bilete la Golden Ring si Gazon A

Biletele la Golden Ring si in Zona A pentru concertul veteranului punk rock Billy Idol de la Cluj-Napoca sunt pe cale de epuizare. În acest moment, mai sunt disponibile mai putin de 200 de bilete în secțiunea din imediata apropiere a scenei si mai putin de 300 de bilete in zona Gazon A. In total, mai putin de 500 de bilete mai pot fi achizitionate in zonele cu vizibilitatea cea mai buna la scena.

Pe 30 iunie, Billy Idol & Co. promit un show de zile mari in Cluj-Napoca. Evenimentul este organizat de Amprenta.

Rockerul a anunțat în urmă cu câteva zile pe contul său oficial de Twitter că o parte din încasările concertului său din Serbia, care va avea loc pe 25 iunie la Belgrad, vor fi donate unui fond de ajutorare a victimelor inundațiilor. Începând cu data de 7 iunie, Billy Idol & Co. iau la rând festivaluri faimoase din metropolele europene (Swedish Rock Festival – Solvesborg, Rock in Roma, Open Air Hessentag, Belgrade Calling) în total 18 destinații din 13 țări. Caravana turneului oficial va străbate întreaga Europă pâna la începutul lunii iulie, și noi date urmează a fi adăugate la IDOLEUROTOUR. După turneu, starul se retrage în studio pentru a finaliza înregistrarile pentru următorul album, care va purta numele de ”Kings & Queens of the Underground”.

Superstarul britanic a fost unul dintre primele staruri lansate de MTV și e pe locul 55 în topul VH1 al celor mai sexy 100 de artiști din întreaga lume. A fost dat afară de la cercetași la vârsta de 10 ani. S-a lăsat de studii – a abandonat cursurile Universătății Sussex după numai un an. E vegetarian, și, se pare, predispus accidentelor. În timpul filmărilor la videoclipul ”Eyes without a Face”, a fost temporar fără vedere, din cauza supraîncălzirii lentilelor sale de contact de la lumina reflectoarelor din studio. Similar, la filmările pentru ”Craddle of Love”, era paralizat de la brâu în jos ca urmare a unui accident serios de motocicletă. ”Rebel Yell”, cea mai iconică piesă a sa, i-a fost inspirată de o petrecere dată de colegii de la Rolling Stones (Mick Jagger în casa lui Ronnie Wood). A fost vocalul popularei trupe britanice de punk Generația X din 1976 până la destrămarea trupei, în 1981 (trupă în care au activat și Susan Dallion – Siouxsie Sioux, ulterior vocea Siouxsie & the Banshees, și John Simon Richie, ulterior Sid Vicious de la The Sex Pistols). Apoi a decis să își încerce norocul în America. Moment în care s-a cuplat cu Steve Stevens, un parteneriat muzical important. De aici încolo, Billy a turnat hit după hit, printre care “Rebel Yell,” “White Wedding,” “Dancing With Myself,” „Flesh For Fantasy,” “Hot In the City,” „Eyes Without A Face,” and „Cradle of Love” și multe altele.

Biletele se pot achiziţiona online de pe www.eventim.ro, din reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti), stand vânzare Iulius Mall şi Polus Center si de la sediul Agentiei Amprenta Advertising, strada Octavian Goga nr 42. Informatii la telefon 0736.620.649