Biletele VIP la concertul James Blunt

de | | < 1 Minute

Biletele VIP la concertul James Blunt

Biletele VIP la concertul James Blunt – cele mai căutate de publicul din România

Concertul artistului britanic James Blunt, eveniment principal al Festivalului Internaţional de Muzică şi Artă Transilvania – TiMAF 2014 se bucură de atenţia publicului din România. În topul preferinţelor se află biletele destinate categoriei VIP, cu o cifră de vânzări de peste 50 %, aceasta fiind şi cea mai bine vândută categorie de bilete pentru acest eveniment. Preţul unui bilet la categoria VIP este de 250 de lei şi poate fi achiziţionat din magazinele Germanos, Inmedio, Diverta, Poşta Română şi on-line, de pe www.bilete.ro si www.myticket.ro.

Evenimentul va avea loc în Sala Polivalentă din Cluj – Napoca, în data de 31 octombrie 2014 şi include în exclusivitate România în turneul mondial oficial al artistului, “Moonlanding World Tour 2014”.

Aflat deja în turneu, James Blunt a transmis un mesaj publicului din Romania: “Salut! Sunt James Blunt şi voi concerta pe arena (Sala Polivalentă) din Cluj, în 31 octombrie. Ne vedem acolo!”

Cea de a patra ediţie a Festivalului Internaţional de Muzică şi Artă Transilvania va avea loc sub deviza “stART” în perioada 3 – 19 octombrie 2014 şi va cuprinde spectacole cu artişti internaţionali si naţionali, petreceri, competiţii de muzică, dans, fashion şi graffiti, “Caravana Artelor” şi reprezentaţii ale tuturor artelor. Evenimentele vor avea loc în peste 50 de locaţii din Cluj – Napoca, cu implicarea a peste 200 de voluntari.

Mesajul artistului adresat publicului din tara noastra: