Biletele spectacolului The Red Army Choir reduse cu 50% pentru pensionari

de | | < 1 Minute

Biletele spectacolului The Red Army Choir reduse cu 50% pentru pensionari

Cei peste 100 de muzicieni si dansatori cunoscuti in intreaga lume sub numele ”The Red Army Choir” (Corul Armatei Rosii) vor evoula luni, 21 septembrie, la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, incepand cu ora 20.00 intr-un spectacol fascinant.
Timp de aproximativ doua ore, publicul spectator se va putea bucura de o atmosfera de sarbatoare, specifica basmului rusesc, o poveste muzicala de exceptie pe care clujenii nu trebuie sa o rateze.
Desi biletele se vand cu rapiditate, organizatorii spectacolului The Red Army Choir, de la Cluj, vin in intampinarea varstnicilor, iubitori de spectacole de calitate, cu o oferta de nerefuzat Astfel, in perioada 11 – 21 septembrie, pensionarii din Cluj isi vor putea achizitiona bilete la preturi reduse cu 50%.
De aceasta oferta vor beneficia acele persoane care se vor prezenta cu actul de identitate si talonul de pensie la punctele de vanzare TICKETNET din centrele comerciale Polus Center si Cora Cluj.
Totodata, spectatorii care nu doresc sa rateze sansa vizionarii acestui spectacol faimos, isi pot procura bilete atat de la punctele de vanzare mai sus amintite, de la casa de bilete a Teatrului National Cluj, precum si online accesand www.ticketnet.ro, www.myticket.ro, www.vreaubilet.ro , www.bilet.ro sau www.biletmaster.ro .
Preturile acestora variaza in functie de categoria de loc, astfel: VIP- 200 lei, cat.I – 160 lei, cat. II-100 lei, cat. III-75 lei, cat. IV -65 lei si cat.V – 45 lei.