Biletele de tren internaționale se pot cumpăra și online

de | | < 1 Minute

Biletele de tren pentru călătorii internaționale se pot cumpăra și online

Odată cu începutul noului an, CFR Călători a deschis o platformă de achiziționare a biletelor de călătorie online. Aceasta este destinată pentru biletele de tren pentru călătoriile externe, simple sau dus-întors. Astfel, prin simpla descărcare a unei aplicații, puteți achiziționa bilete de călătorie internaționale direct de acasă, ceea ce vă ajută să economisiți timp.

Biletele se pot cumpăra într-un interval maxim de 3 luni, cel mai devreme sau 48 de ore, cel mai târziu. Biletele vor trebui ridicate de la o stație sau agenție CFR. Dacă doriți, puteți alege și să aveți biletele livrate la adresa dumneavoastră. Pentru aceasta, biletele vor trebui comandat cu 8 zile înainte din aplicație.

Această nouă metodă își propune să facă procesul de cumpărare a biletelor pentru călătorii internaționale mult mai ușor, prin achiziționarea lor într-un timp mai scurt și prin metode electronice de plată. În prezent, biletele internaționale achiziționate prin aplicație se pot lua din stațiile București Nord, Constanța, Timișoara, Arad, Deva, Brașov, Sfântu Gheorghe, Predeal, Oradea, Baia Mare, Satu Mare, Craiova, Târgu Jiu, Bistrița, Lugoj și Cluj-Napoca. În viitor, CFR călători își propune să extindă această rețea, iar biletele să se poată achiziționa din mai multe stații. Astfel, achiziționarea biletului pentru călătoriile în afară se simplifică și vă avantajează.Puteți cumpăra biletele de călătorie internaționale online de pe site-ul CFR călători, precum și din aplicația Cumpără bilete de tren online / Trafic internaţional. Pentru informații suplimentare, puteți contacta gara CFR Cluj la 0264 433 647 sau la 0731 990 518. Vă dorim călătorie plăcută!

Foto sus: Moldovan Ramona