Bilete 1+1 gratuit la Cinema City cu BCR City Card

de | | < 1 Minute

Cu BCR City Card beneficiezi de 1+1 gratuit la Cinema City! In fiecare zi de marti, la orice Cinema City, primesti un bilet in plus pentru fiecare bilet achizitionat cu BCR City Card.

Inviti pe cineva la film, platesti un singur bilet, iar pe celalalt il primesti gratuit daca ai BCR City Card. Singura conditie este ca tu, detinatorul cardului si invitatul tau la film sa dovediti ca sunteti elevi sau studenti.

Oferta valabila in perioada 27.10.2015 – 24.10.206. Valabil si pentru cardurile Visa Electron Xteen BCR sau Visa Electron CAMPUS BCR.

Fă-ți și tu un BCR City Card – emis gratuit, eliberat pe loc!

Cluj-Napoca este primul oraș din țară în care s-a lansat BCR City Card – un card de debit cu funcție contactless care are multiple beneficii: cu zero costuri de emitere și administrare, retrageri de numerar gratuite la ATM-urile BCR, mobilitate prin accesul gratuit la Alo și Click 24 Banking, cardul oferă și reduceri la o rețea extinsă de comercianți (hoteluri, restaurante, cafenele, saloane de înfrumusețare, activități de petrecere a timpului liber etc)!

Dacă ai între 14 și 30 de ani, poți să îți faci și tu BCR City Card foarte ușor: acesta se eliberează pe loc pe baza actului de identitate la toate unitățile BCR din Cluj-Napoca, precum și în centrele universitare din țară. În cazul persoanelor sub 18 ani, pe lângă actul de identitate personal, este necesar ca aceștia să fie însoțiți de un părinte sau un reprezentant legal.

Lista completă a comercianților parteneri care oferă reduceri deținătorilor de carduri o puteți consulta aici.