Bijuterii strălucitoare, accesorii de sezon… la Expomineralia și Bag Expo, în Iulius Mall

de | | 2 Minute

Bijuterii strălucitoare, accesorii de sezon… la Expomineralia și Bag Expo, în Iulius Mall

Noi ediții ale târgurilor Expomineralia și Bag Expo se desfășoară la Iulius Mall Cluj. Clienții vor descoperi nenumărate accesorii în ton cu zilele călduroase, care să le completeze garderoba de sezon.

Până duminică, 6 mai 2018, parterul Iulius Mall va deveni locul preferat de toate doamnele și domnișoarele care iubesc bijuteriile. Și asta pentru că se desfășoară o nouă ediție a târgului internațional de pietre prețioase și semiprețioase Expomineralia. Cele care se pregătesc de sezonul petrecerilor și vor să cucerească privirile pot alege bijuterii strălucitoare, care să le pună în valoare ținutele.

Propuneri sunt și pentru viitoarele mirese, care pot alege seturile de podoabe pentru un look de prințesă. La târg vor fi prezentate bijuterii și decorațiuni cu un design deosebit, create din roci, flori de mină, geode, cristale, lemn, pietre preţioase şi semipreţioase, care provin din peste 50 de ţări ale lumii. Mai mult de 180 de tipuri de pietre, cu forme şi culori diferite, au fost utilizate pentru crearea acestora. Cei pasionaţi vor putea afla care sunt proprietăţile fiecărei pietre, ce se potriveşte zodiilor şi personalităţilor lor sau cum le pot influenţa starea de sănătate.

În aceeași perioadă se desfășoară și Bag Expo. Pasionatele de modă pot descoperi colecția de accesorii primăvară – vară, care propune o varietate de genți adaptate noilor tendințe, ce impresionează prin detalii, design şi paleta de culori. Clientele au la dispoziție modele ideale pentru a oferi personalitate garderobei de sezon, așa cum sunt rucsacurile în nuanțe pastel și cu detalii de efect.

Totodată, cele care visează la nisipul de pe plajă sau la valurile mării pot alege și genți de plajă. Bag Expo reunește aproximativ 6.000 de articole, de la plicuri elegante și clutch-uri, până la genţi casual sau sport, poşete, trollere şi genţi de voiaj. La Bag Expo sunt disponibile și accesorii pentru domni, aceștia putând alege serviete, rucsacuri, borsete, genţi pentru laptop, portofele, curele şi alte propuneri.