The Best Pub in Town- O’Peter’s Irish Pub & Grill

de | | 2 Minute

The Best Pub in Town- O’Peter’s Irish Pub & Grill

Cauți o nouă experiență, oameni veseli și o atmosferă plăcută? O’Peter’s Irish Pub & Grill te va familiariza cu viața culturală și socială irlandeză, cu atmosfera plină de voie bună specifică pub-urile irlandeze. În centrul vechi al Clujului, pe strada Vasile Goldis, nr. 4, te vei întâlni cu optimismul și bunul simț, cu muzica bună, cu preparatele deosebit de gustoase și băuturi pe măsură.

În O’Peter’s Irish Pub vei trăi după obiceiul irlandezilor, oameni prietenoși, fermecători și spirituali, vei lua masa, vei sorbi cu nesaț o bere neagră și te vei delecta pe ritmurile tradițional irlandeze.

The Best Pub in Town- O’Peter’s Irish Pub & Grill

Un preparat de care suntem mândri este O’Peter’s Burger, pregătit chiar în bucătăria noastră. De asemenea, chiflele acestuia sunt făcute tot la noi în bucătărie. O’Peter’s Burger este un preparat care se pregătește rapid, este o gustare care cu siguranță te va mulțumi. Îl recomandam zilnic pentru toți cei care ne trec pragul.

Totodată, la noi găsești o gamă variată de preparate unice, cu specific irlandez și delicioase, precum renumitele Bruschetti. Ești binevenit să descoperi experiențe culinare neîncercate până acum. Fish and Chips, o rețetă tradițională britanică, adusă în Cluj, în O’Peter’s Irish Pub & Grill, te așteaptă să o guști. Pește prăjit într-o crustă crocantă, alături de cartofii bine rumeniți reprezintă o delicatesă pentru orice prânz.

The Best Pub in Town- O’Peter’s Irish Pub & Grill

Vino și savurează mâncărurile pregătite în bucătăria pubului!

Ce-ar mai fi bine de știut? Pe terasa de pe strada Vasile Goldis, nr. 4, poți să-ți potolești setea cu berea London Porter ori berea Kilkenny la draught. Căldura verii trece mai repede cu un cocktail fresh, revigorant.

Pe terasa O’Peter’s Irish Pub & Grill poți încerca și specialitățile noastre de cafea. Îți recomandăm să începi ziua cu specialitatea „La Creme”, un deliciu de nerefuzat, iar seara să o petreci în compania celui mai rafinat whisky cream irlandez- tradiționalul Baileys.

The Best Pub in Town- O’Peter’s Irish Pub & Grill

La noi ești întâmpinat cu zâmbete și te poți bucura de experiențe cu adevărat unice!