Berg Software Timișoara se alătură grupului de firme AROBS

de | | 2 Minute

Berg Software Timișoara se alătură grupului de firme AROBS

AROBS Transilvania Software a anunțat achiziția Berg Software, firmă specializată în dezvoltare software personalizat și outsourcing, localizată în Timișoara, Lugoj și Oradea. AROBS va avea astfel trei noi birouri în zona de Vest a țării și își va crește prezenței pe piața DACH- Germania, Austria și Elveția.

Compania Berg Software a fost înființată în 1991, iar primii trei ani a avut ca obiectiv principal de activitate furnizarea de echipamente PC. Din 1994, Berg a intrat pe piața dezvoltare software, reușind ca, la șapte ani de la înființare, să lanseze un produs pentru piața din România, în speță o soluție de tip Enterprise Resources Planner. În cei 30 de ani de la înființare, Berg a dezvoltat peste 2.700 de proiecte pentru mai mult de 750 de clienți locali și internaționali.

AROBS își va continua expansiunea și se află în fază avansată a proceselor de negociere pentru preluarea unor companii care operează în servicii software și outsourcing, sau care dețin și operează soluții de optimizare a afacerilor și management de flote.

În luna octombrie 2021, AROBS a închis cu succes cel mai mare plasament privat din istoria pieței AeRO, prin atragerea sumei de 74,2 milioane de lei de la investitori. AROBS va debuta la Bursa de Valori București sub simbolul bursier AROBS în următoarele săptămâni.

AROBS Transilvania Software are înaltă specializare în dezvoltarea de soluții software personalizate, create cu cele mai noi tehnologii, și deține, de asemenea, mai multe soluții și produse software care au o prezență importantă pe piața românească și în Europa Centrală și de Sud-Est.

Sute de specialiști software sunt implicați în proiecte pentru parteneri internaționali, în industrii foarte exigente, ca automotive, travel tech, IoT, industria farmaceutică, soluții Fintech și Enterprise.

În prezent, AROBS are birouri internaționale în șapte țări din Europa și Asia, urmând să înființeze și alte filiale, cum ar fi cea din America de Nord.


Articol publicitar
Noutăți de la AROBS Transilvania Software » aici.