Care sunt beneficiile majore aduse de un soft administrare personal?

de | | 2 Minute

Care sunt beneficiile majore aduse de un soft administrare personal?

În prezent, un soft administrare personal este o necesitate în orice companie cu mulți angajați. Un software pontaj este la rândul lui esențial în activitățile de HR, motiv pentru care companiile optează pentru implementarea ambelor soluții. Astfel de aplicații eficientizează două dintre activitățile de bază ale specialiștilor HR.

Cu un soft administrare personal, ai acces ușor la date importante

Știm cu toții cât este de dificil să gestionezi manual toate informațiile și documentele legate de personalul din companie. În același timp, calculul salarial și colectarea informațiilor despre orele lucrate pot fi greoaie și predispuse la erori umane. De aceea, un soft administrare personal, împreună cu un software pontaj, sunt esențiale pentru compania ta.

Ce beneficii îți aduce un soft administrare personal?

Acest program este ca o agendă internă a companiei tale, în care centralizezi toate datele importante despre angajați, utile pentru sarcinile de HR, și pe care le poți vizualiza oricând și de oriunde. Mai exact, prin intermediul unei astfel de soluții, poți stoca mai multe tipuri de date. Ne referim la datele personale ale angajaților, datele bancare, datele de contact, contracte de muncă, istoricul medical, rapoarte de evaluare și multe altele. Prin urmare, le poți accesa simplu și rapid la orice oră, și beneficiază de o securitate sporită.

De ce ai nevoie de un software pontaj?

Mai multe procese de resurse umane implică utilizarea datelor despre orele lucrate de angajați într-un anumit interval de timp. Un software pontaj este soluția care centralizează aceste informații, indiferent de programul de lucru sau de modul de desfășurare a activității. Astfel, putem spune ca cele două softuri te ajută să reduci la minimum birocrația proceselor interne.

Activități ce pot fi gestionate cu un soft administrare personal

Dacă ne referim în detaliu la activitățile pe care un soft administrare personal le eficientizează, le putem menționa pe următoarele:

  • Aplicația permite centralizarea și administrarea datelor angajaților dintr-un singur loc;
  • Modulul îți oferă posibilitatea de a importa rapid date complexe;
  • Un soft administrare personal te ajută să generezi în mod automat contracte de muncă, acte adiționale, decizii de desfacere a contractului de muncă. În plus, îți poți crea diverse șabloane pe care le poți utiliza ulterior;
  • Poți genera rapid diverse documente importante pentru angajat (ex: fișa postului, adeverințe);
  • Ești notificat în cazul în care un contract e pe cale să expire, ori dacă este necesară o re-examinare medicale, sau în alte situații de acest gen.

Alege soluții digitale de încredere

Pentru a eficientiza procesele de resurse umane din organizația ta, există numeroase soluții software din care poți alege. Totuși, este important să te îndrepți către soluții de încredere, configurabile pe nevoile tale. Dacă ești interesat de o soluție completă pentru departamentul de HR, te invităm să iei legătura cu specialiștii UCMS by AROBS. Aceștia au o experiență de peste 27 de ani pe piața românească, iar soluțiile lor sunt folosite de companii din diverse industrii. True HR, aplicația lor complexă de resurse umane, include printre funcționalități un soft administrare personal, dar și un software pontaj. Solicită acum mai multe detalii prin e-mail la [email protected] sau la numărul de telefon 0720 534 424.