Old Friends Pub – mâncare delicoasă și băuturi dintre cele mai originale din Cluj

de | | 2 Minute

Old Friends Pub înseamnă prieteni, mâncare delicoasă și băuturi dintre cele mai originale din Cluj

Sărbătorim cu o porție serioasă de costițe, o salată primăvăratică, cu un burger suculent cu bacon crocant sau cu tot felul de sandwichuri gustoase care abia așteaptă să fie încercate! La Old Friends Pub te întâlnești cu vechii prieteni, îți faci alții noi, într-o atmosferă caldă și relaxantă. Îți îndulcești ziua cu un cheesecake delicios, asculți muzică în surdină, în timp ce savurezi momentele cu prietenii și, mai ales, o băutură rece.

Spațiul deschis, mesele masive, scaunele și canapelele confortabile întregesc ambientul gastro pub-ului și te fac să revii aici, iar și iar.

Datorită experților în ale băuturilor, puteți să gustați beri speciale și artizanale, cocktailuri originale, cafele, toate făcute și oferite cu multă pasiune și dăruire.

Old Friends Pub - mâncare delicoasă și băuturi dintre cele mai originale din Cluj

Ceea ce diferențiază însă Old Friends Pub de alte gastropub-uri din oraș este faptul că, pe lângă etichetele obișnuite, aici găsiți o gamă variată de beri speciale și artizanale, cum ar fi mai multe tipuri de Zăganu, Primator, Terapia și Weihenstephaner. Mai mult, din luna decembrie a anului trecut, Old Friends Pub a devenit singurul local care servește bere artizanală la draught în Cluj, fiind vorba de Ground Zero.

Dacă nu vă dați în vânt după bere, experții pub-ului vă vor pregăti cocktail-urile fabuloase și shot-urile incitante, astfel că toți din cercul de prieteni își vor găsi o băutură care să-i încânte.

Mergeți pe mână experților în prepararea băuturilor! Sunt cu adevărat profesioniști, unul dintre experţii Old Friends Pub s-a clasat pe locul 5 la Campionatul Naţional de Barista 2015.

La Old Friends Pub aveți ocazia să vă înfruptați din măncăruri delicioase și să savurați băuturi reci dintre cele mai originale din Cluj!

Old Friends Pub - mâncare delicoasă și băuturi dintre cele mai originale din Cluj

Program:

Lu-Vi: 09:00 – 00:30
Sâ-Du: 12:00 – 00:30

Contact: 
Str. Păstorului, nr. 1/A
Telefon: +40 264 439 322
Facebook