Bărbații clujeni au propriile „oaze” de relaxare, cu servicii de tuns și bărbierit ca la carte

de | | 3 Minute

Bărbații clujeni au propriile „oaze” de relaxare, cu servicii de tuns și bărbierit ca la carte

Depășind deja de mult timp prejudecata conform căreia bărbații n-au nevoie sau nu au inclinația de-a se îngriji, în Cluj există adevărate oaze de relaxare destinate strict lor.

The Barber Shop, devenit un clasic în rândul clujenilor care știu să își acorde câteva momente de atenție și răsfăț, își întâmpină clienții în două locații ușor accesibile: în centrul orașului, pe str. Regele Ferdinand, nr. 6 (Galeriile Ferdinand) și în clădirea The Office (Bd. 21 Decembrie 1989, nr. 77).

the barber shop cluj nov2017 (1) (Large) (Medium)

După ce anul trecut gama serviciilor a fost extinsă și cea de-a doua locație, de la The Office, și-a deschis ușile pentru bărbații Clujului, The Barber Shop continuă și în 2018 să își primească oaspeții cum se cuvine. Astfel, cei care au trecut pragul la The Barber Shop recent, s-au bucurat de o surpriză plăcută.

Locația din Galeriile Ferdinand a fost renovată, cu mici modificări de design – atât cât să se păstreze atmosfera familiară și plăcută deja apreciată în rândul clienților, dar cu un plus de confort și stare de bine 🙂

Astfel, cu un spațiu mai extins, o zonă de așteptare modernizată și o nouă configurație a spațiului, salonul din centrul orașului e mai primitor și nerăbdător să-și primească oaspeții.

 

Nu este foarte dificil să intuiești tipul de servicii oferite. După cum bine sugerează și numele, The Barber Shop îi întâmpină pe clujeni cu servicii profesionale de tuns, bărbierit cu prosop cald, aranjare și întreținere barbă, precum și tratamente complete, după nevoi și preferințe. Pe lângă servicii complete, cu produse de cea mai bună calitate, clienții sunt serviți – din partea casei – cu o băutură caldă sau rece, iar atmosfera e mereu destinsă și plăcută.

În plus, doritorii au posibilitatea inclusiv de a cumpăra produsele folosite la The Barber Shop și de a le utiliza acasă!

The Barber Shop este unul dintre brandurile locale clujene care a îndrăznit să fie puțin altfel, să ofere în mod exclusiv o gamă de servicii adresate bărbaților, la un nivel profesional și într-o manieră ce îmbină excelent calitatea serviciilor cu atitudinea prietenoasă vizavi de client. Motiv pentru care, cu promisiunea unor alte viitoare incursiuni în această lume a bărbierilor, vă invităm să faceți cunoștință cu echipa The Barber Shop și… să vă lăsați pe mâna lor. 🙂

the barber shop cluj nov2017 (1) (Large) (Medium)

the barber shop cluj nov2017 (2)