Aventura in padure: Buburuza, Jder sau Balaur?

de | | 3 Minute

Aventura in padure: Buburuza, Jder sau Balaur?

Vi s-au epuizat ideile privind modul de petrecere a timpului cu folos alaturi de copii? Pe timp de vacanta mai ales, dar nu numai, suntem salvati de echipa de la Adrenalin Park, o echipa de oameni ambitiosi si entuziasti care ne propune o experienta unica: jocuri aeriene, jocuri de echipa, petreceri, evenimente tematice, toate intr-un cadru revigorant, in cel mai frumos parc de aventura din Cluj. Adrenalin Park este situat la 300 de metri de Casele Micesti, comuna Feleacu.

Adrenalin Park promovează un stil de viață sănătos pentru toate vârstele. Din respect pentru valorile familiale și dintr-o dorință de a crea un spațiu unde copiii se pot simți în largul lor și unde pot învăța noi deprinderi, Adrenalin Park a conceput trei trasee de aventură, special adresate copiilor, invitandu-i pe acestia sa se joace de-a, „vanatoarea de comori”.

adrenalina in parc Adrenalin Park Cluj parc de aventura

Aceasta vanatoare de comori presupune a juca un rol:

1. Traseul 2: Buburuza/ (Copii & Juniori < 140 cm, nivel începător), Lungime:21.40 m, Jocuri: 4
2. Traseul 3: Jder / (Copii & Juniori < 140 cm, nivel mediu I), Lungime:101.30 m, Jocuri: 10
3. Traseul 4: Balaur / (Copii & Juniori < 140 cm, nivel mediu II), Lungime:95.20 m, Jocuri: 10

In afara de aceste trei trasee, copiii mai pot fi antrenati si in alte activitati speciale. Iata care sunt provocarile echipei Adrenalin Park care pot sa-i stimuleze pe copii, dar si pe parintii lor.

Aniversări:
Aniversarile copiilor pot fi sarbatorite într-un cadru deosebit. Zilele de nastere sunt momente speciale din viața fiecărei persoane ce merită o atenție specială. În cadrul Adrenalin Park puteți petrece spectaculos cu familia și prietenii: trasee provocante, momente de bucurie însoțite de bunătăți delicioase în zona de picnic și de grătar. Invitații vor aprecia traseele de aventură pentru copii și vor păstra o amintire cu adevărat specială!

traseu

Evenimente tematice:
Fie că planificați un eveniment de grup pentru grădiniță, școala primară sau gimnaziu, Adrenalin Park este o alternativă amuzantă și plină de energie. Pe lângă faptul că se vor bucura de traseele aeriene, putem da și o tematică specială pentru fiecare eveniment.

Jocuri pentru copii:
Construiți un eveniment fantastic pentru copiii dumneavoastră și lăsați-i să guste aventura! Copiii împărtășesc o energie enormă când sunt angrenați în activități în aer liber. Cele câteva trasee de aventură pentru copii ce implică concursuri de echipă, căutarea comorii, orientare și depășirea obstacolelor vor fi distractive, angajante și provocatoare. De la copii de 4 ani până la adolescența timpurie, copiii se vor bucura cu siguranță de aceste activități!

Zile în familie: Bucurați-vă de momentele petrecute alături de cei dragi și oferiți-le experiențe memorabile! Rezervați o zi cu familia în parcul de aventură și petreceți clipe frumoase împreună!

Petreceri de sezon:
Bucurați-vă de evenimentele speciale din timpul anului – precum Ziua Copilului, 1 Mai, Ziua Mamei, Ziua Tatălui și multe altele – în pădure! Diversitatea traseelor de aventură vor uimi pe toată lumea!

In parcul de aventură de langa Cluj-Napoca cei mici pot deprinde tehnici de cățărare pe trasee forestiere la înălțime, modalitatea de manevrare a echipamentului specializat, tehnici de depășire a diverselor obstacole de pe traseele suspendate. Mai mult, prin jocurile ce presupun catarare in copaci, prin intreceri, jocuri in echipa, copiii invata sa fie curajosi, ambitiosi, sa se descurce singuri in anumite situatii, sa fie sociabili si sa savureze impreuna cu echipa succesul.

Redactor Cluj.com

Tia Sîrca

catarare

echipament

urcare