Autobuzele vor circula non-stop pe perioada Untold Festival!

de | | 2 Minute

Autobuzele vor circula non-stop pe perioada Untold Festival!

Untold Festival este pe cale să înceapă, iar organizatorii acestuia, alături de autoritățile locale și județene fac ultimele pregătiri pentru fluxul mare de turiști așteptați în Orașul Comoară pentru următoarele zile (și nu numai).

Astfel, începând încă de azi, au fost puse restricții de circulație în oraș: Splaiul Independenței este parțial închis traficului rutier, tramvaiele urmând să circule după un program special.

„Splaiul Independenței va fi închis circulației auto de la podul Garibaldi până la intersecția cu podul Napoca, din 28 iulie, de la ora 23.30 până în 4 august, la ora 4.30, cu excepția tramvaielor. Acestea din urmă vor circula normal miercuri, 29 iulie, dar vineri, în 30 iulie vor circula doar de la ora 5 dimineața, la ora 18, după care vor fi înlocuite cu autobuze. Vineri, 31 iulie, tramvaiele vor circula doar până la ora 17, iar sâmbătă și duminică nu vor circula deloc. În toată această perioadă în care tramvaiele nu vor circula, vor fi înlocuite cu autobuze care vor urma traseul podul Garibaldi – strada Dragalina – Horea – Piața Gării”, a explicat edilul Emil Boc. (via ziuadecj.realitatea.net)

O veste importantă pentru participanții la festival, dar și pentru clujeni, este faptul că 6 linii de autobuz vor funcționa după un program non-stop în timpul weekend-ului! Se dorește astfel facilitarea transportului celor prezenți la festival, de la locurile de cazare la scene și retur, precum și evitarea ambuteiajelor în trafic.

„Este vorba despre linia 6 (Mănăștur -Mărăști), care va circula din 15 în 15 minute până la 3 dimineața, după care din 10 în 10 minute până la 5 dimineța, cu mențiunea că, dacă va fi nevoie, numărul autobuzelor poate fi suplimentat. Apoi, linia 25 (Mănăștur – Gheorgheni), 46 (Centru -Zorilor), 30 (Grigorescu – Mărăști), 36 (Centru – Oser) și o linie metropolitană – M21 (Mănăștur – Florești). Biletele de noapte pot fi cumpărate de la șoferi, iar în rest de la chioșcurile Companiei de Transport Public, unele vor fi deschise chiar și după ora 23, cât și prin SMS sau aplicație wallet. Se pot cumpăra și abonamente pentru toate liniile: de 1 săptămână – 41 de lei, 3 zile – 20 de lei și 1 zi – 12 lei”, a punctat Boc.

Vestea bună pentru turiști este că începând chiar din luna iulie, Clujul are propriul City Card Tourist –  primul card din România adresat turiștilor care, pe lângă discount-uri la numeroși parteneri din oraș, intrări gratuite la toate muzeele din Cluj sau reduceri la excursii cu plecare din Cluj, le oferă turiștilor și 3 zile de transport public gratuit!

Cardul poate fi achiziționat de la Cafe Info Point Cluj.com, din incinta Hotel Agape (str. Iuliu Maniu 6, colț cu str. Bolyai Janos, L-V: 9:00 – 17:00). Detalii: [email protected], +40 725 977 380.

(Fotograf: Marius Neag)

city card tourist cluj napoca 2015