Artă în Cartiere: un tattoo art-expo INKcredibil și lucrări de artă ale „Doamnei acuarelei românești”

de | | 2 Minute

Vino să descoperi artiști emergenți, dar și artiști consacrați ai școlii românești care au îmbogățit cultura și istoria țării prin operele realizate!

În perioada 4-14 august 2022, în cadrul mișcării Artă în cartiere, la inițiativa TothemArt, se desfășoară expoziția INKcredibil. Publicul are ocazia să descopere artiști contemporani, emergenți, dar și lucrările unor artiști consacrați.

„Începând cu data 4 august, vă invităm la un eveniment marca TothemArt, în cadrul căruia veți putea explora o selecție unică de lucrări de artă semnate de artiști contemporani cu care avem plăcerea să colaborăm, precum și câteva dintre operele „Doamnei acuarelei romanești”, Iulia Hălăucescu, care a reușit în peste 7 decenii de activitate să exprime esența subiectelor pe care le-a pictat într-un mod original, unic și inconfundabil.” – reprezentanții TothemArt

Expoziția INKcredibil are loc la Centrul de Cultură Urbană Cinema Dacia (str. Bucegi, nr. 11, Mănăștur) și include o serie de lucrări reprezentative pentru noua generație de tattoo artiști din țara noastră. În perioada 4-7 august, vizitatorii vor fi întâmpinați și cu live perfomance-uri, susținute de artiștii KORB și Yami Kawaii.

„Am pregătit o sferă specială a evenimentului, în care veți putea explora un «alt fel de artă», realizată de către Spoit Tattoo, Yami Kawaii și KORB, noua generație de tattoo artiști români. Vă invităm astfel să vă alăturați proiectului «Artă în Cartiere» și să vă bucurați împreună cu noi de călătoria pe care o pregătim cu drag!”, spun organizatorii.

INKcredibil
Lucrare realizată de Spoit Tattoo

Accesul publicului este gratuit în limita locurilor disponibile. Începând din 8 august, vizitarea expoziției INKcredibil se realizează în baza unei rezervări la numărul de telefon 0790197791 sau pe pagina de Facebook TothemArt (în rubrica dedicată programărilor).