Artă à la Cluj | Câțiva dintre artiștii cu care ne mândrim

de | | 3 Minute

Artă à la Cluj | Câțiva dintre artiștii cu care ne mândrim

Despre subiectul artă à la Cluj se pot povesti multe. Orașul se mândrește cu numeroși tineri talentați și artiști de valoare, care ne bucură și ne învață să vedem frumosul din lucrurile mărunte. Inspirați din tradiții, materiale naturale, folclor sau din frumusețea oamenilor pe care îi întâlnesc zilnic, tinerii artiști ai Clujului dau naștere unor produse și idei creative cu totul deosebite.

Vă prezentăm câțiva dintre artiștii care ne-au atras atenția și pe care îi urmărim cu interes întotdeauna. De la povești pictate, fotografii spectaculoase, caricaturi hazlii sau papuci de casă din lână împâslită, toate pot fi idei de cadouri unicat pentru persoanele dragi din viața noastră. De aceea, ne face plăcere să avem în Cluj oameni atât de talentați și de pasionați de frumos. Haideți să le urmărim creațiile: tinerii care fac artă à la Cluj!

#1 Vlad Bulgăr Artist – Dalvkin Design

Cu toate trendurile moderne de design, ceva ne face totuși să revenim mereu la simbolurile specifice românești. Vlad Bulgăr Artist transpune spiritualitatea și motivele tradiționale în obiecte de artă, îmbrăcăminte, încălțăminte, tablouri din lână împâslită sau corpuri de iluminat inedite. Prelucrarea lânii și a materialelor din fire metalice se face manual, astfel încât acestea să își păstreze din autenticitate. Toate aceste obiecte de artă à la Cluj pot fi cadouri originale pentru cei dragi, care să ne aducă mai aproape de rădăcini!

Facebook: vlad.bulgar.artist | Instagram: @vladbulgarartist

artă à la Cluj

#2 Dana Tole – Varya

Fiecare fotograf sau artist vizual care pune pasiune în ceea ce face poate transforma o imagine banală în artă. Creațiile Varyei sunt inedite prin naturalețe, look-ul cinematic și atenția la detalii. Talentul artistic, experiența vizuală și diversă au propulsat-o pe Dana și în Europa, la diverse festivaluri sau expoziții dedicate artelor vizuale. Astfel, două dintre fotografiile ei au ajuns imaginea BEAST – International Film Festival din Portugalia. Nu putem decât să ne mândrim cu așa artiști în oraș! ?

Facebook: DanaTole.Portfolio | Instagram: @varya_danatoleportfolio

artă à la Cluj

#3 Eliza Pușcașu – povești în acuarelă

Cum îi putem recunoaște pe artiștii care pun suflet în ceea ce fac? Prin creațiile lor. Pasionată de natură, lemn, designul grafic și desen abstract, Eliza Pușcașu se „joacă cu acuarela”, dând viață unor lucrări spectaculoase de artă à la Cluj. De la invitații de nuntă, mărturii, felicitări și semne de carte, toate sunt idei de cadouri perfecte. Acestea sunt pictate, apoi editate și personalizate special pentru a reprezenta cât mai plastic personalitatea și atmosfera de poveste a fiecărei persoane.
Facebook: eliza.puscasu05 | Instagram: @eliza.puscasu

artă à la Cluj

#4 Desene și Caricaturi la Cornet

Caricaturile întotdeauna ne fac să zâmbim. Mai e și doza aceea de curiozitate care ne face să ne întrebăm cum am arăta într-o caricatură. Echipa Caricaturi la Cornet aduce bucuria desenului și a caricaturii la orice fel de eveniment. Fie că e o nuntă, un eveniment privat sau un festival, oamenii sunt curioși să se lase desenați și să admire rezultatul final. Un cadou original, care să ne facă să ne percepem cu alți ochi!
Facebook: caricaturilacornet | Instagram: @caricaturilacornet

artă à la Cluj

Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile,evenimentele din Cluj, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook