Art & Hobby Center

de | | 2 Minute

Art & Hobby Center sau frumosul la indemana oricui

Pentru cei care inca nu au aflat, in Cluj s-a deschis un magazin dedicat frumosului si artei, un loc nou in care materia prima destinata creativitatii este la indemana oricui, amator de arta, artist handmade sau artist consacrat.

Important: Începând cu 15 decembrie 2017, ProfiArt Cluj este închis. Pentru a fi la curent cu noutățile ProfiArt, vă invităm să urmăriți pagina Profiart București. 

Ca reper istoric, Art & Hobby Center s-a infiintat cu aproape 10 ani in urma ca un simplu magazin cu materiale de pictura. Astazi, Art & Hobby Center reprezinta un reper pe piata celor care iubesc frumosul. Aflandu-se intr-o constanta evolutie si venind permanent in intampinarea tuturor cererilor din partea clientilor, Art & Hobby Center inseamna un magazin concept, ce gazduieste cea mai diversificata gama de materiale pentru pictura, grafica, arhitectura, design, restaurare si arta bisericeasca, hobby creativ (confectionarea margelelor, quilling, modelaj, scrapbooking, decorarea obiectelor de sticla, lemn, carton, ceramica, tehnica decoupage etc).

DSC_0008
Art & Hobby Center nu se limiteaza doar la comercializarea lucrurilor frumoase, ci contribuie si la cresterea si educarea talentelor artistice, fiind implicat activ intr-o serie de evenimente culturale, precum sustinerea tinerelor talente in domeniu, prin diferite parteneriate cu Universitatea Nationala de Arte, sponsorizari pentru diferite institutii de educatie, lansari de carte, organizarea de workshop-uri creative etc.

Incepand din vara lui 2013 Art and Hobby Center si-a extins activitatea si in Ardeal, prin deschiderea noului magazin Art & Hobby Center Cluj. Aflat chiar in centrul orasului, pe strada Universitatii nr.4 (subsol), si beneficiind de un spatiu generos, Art & Hobby Center Cluj se incadreza pe aceeasi linie ca si magazinul din Bucuresti, adresandu-se atat celor mai exigenti profesionisti, cat si amatorilor fara nici un fel de cunostinte prealabile sau copiilor.

DSC_0064

De asemenea, si la Art & Hobby Center Cluj se pune foarte mare accent pe ideea de comunitate, fie ca este vorba despre studenti, elevi, pasionati de arte plastice sau handmade. Acesta este motivul pentru care sub cupola Art and Hobby Center se continua si la Cluj activitatile culturale deja consacrate la Bucuresti, precum seriile de workshop-uri creative sau de arte plastice, implicarea in viata culturala ce se pliaza pe domeniul de activitate al magazinului, suportul acordat talentelor din arte plastice etc.

Prin diversitatea produselor (peste 20.000 de repere), calitate si nu in ultimul rand personalul profesionist, Art & Hobby Center Cluj va reprezenta in peisajul clujean, in cel mai scurt timp, un punct de atractie pentru cei pasionati de frumos.