AROBS Transilvania Software – premiată la BVB Awards 2022

de | | 2 Minute

AROBS – Cea mai tranzacționată acțiune pe piața AeRO in 2022

Azi a avut loc cea de-a 10-a ediție a evenimentului BVB Awards organizat de Bursa de Valori București. În cadrul evenimentului au fost premiați Performerii anului 2022 pe piața de capital, iar compania AROBS Transilvania Software a fost premianta categoriei „Cea mai tranzacționată acțiune pe piața AeRO in 2022”.

Distincția primită de AROBS în cadrul evenimentului resprezintă o considerație a activității susținute de către companie pe piața de capital românească în anul 2022. Răzvan Garbacea, membru independent al board-ului AROBS a reprezentat compania la cea de-a 10-a ediție a premiilor BVB Awards.

În total au fost acordate 17 premii companiilor prezente la bursă, intermediarilor și administratorilor de fonduri de investiții și de pensii pentru performanțele pe care le-au înregistrat pe parcursul anului bursier precedent. Pe site-ul dedicat BVB Awards se regăsesc toate premiile acordate în cadrul ediției de anul acesta și toți câștigătorii.

arobs 1

Despre AROBS Transilvania Software

AROBS Transilvania Software este un furnizor român de soluții IT de sisteme gata de utilizare și software personalizat bazat pe cele mai noi tehnologii. Compania a fost înființată în anul 1998 și are sediul central la Cluj-Napoca, dar are birouri regionale operaționale și în alte orașe din țară precum București, Iași, Târgu-Mureș, Baia-Mare, Suceava și Arad. AROBS este una dintre puținele companii cu capital românesc care se extind în Europa și Asia prin achiziții și noi cuceriri de piață.

În ultimii peste 20 de ani de la înființare, AROBS Transilvania Software și-a dezvoltat propria linie de produse pentru piețele interne și internaționale pentru Fleet Management, Business Optimizations, HR, și și-a consolidat poziția de jucător puternic în domeniul distribuției de electronice de larg consum.

Despre BVB Awards

BVB Awards este evenimentul Bursei de Valori București care are loc la începutul fiecărui an. În cadrul evenimentului sunt recunoscute public succesele înregistrate pe piața de capital în anul anterior. BVB Awards reflectă performanța skateholderilor pieței de capital din România și aduce în prim-plan strategiile câștigătoare a fiecărui an bursier.