AROBS susține Sălciua Trail Run

de | | 2 Minute

Sălciua Trail Run 2021

Nu-i așa că îți era dor de o competiție de alergare montană? În perioada 9-11 iulie va avea loc la Sălciua, județul Alba, o competiție de alergare destinată tuturor vârstelor. AROBS Transilvania Software a decis ca, timp de un weekend, să se abată de la activitatea obișnuită de software development și să fie alături de alergătorii competiției de la Sălciua Trail Run, în calitate de sponsor.

AROBS este o companie de IT outsourcing din Cluj-Napoca, ce se implică activ în acțiuni care au ca rezultat bunăstarea comunității. Participarea la activitățile sportive reprezintă deja o tradiție veche pentru AROBS, compania fiind recunoscută pentru implicarea sa în multe activități de acest fel.

Tu ce traseu alegi?

Sălciua Trail Run va avea loc pe valea Arieșului, într-o spectaculoasă zonă montană din Apuseni. În cadrul evenimentului se vor desfășura patru curse, pe trasee inedite. Prima cursă, destinată atât copiilor cât și adulților, Crosul Liliecilor se desfășoară pe o distanță de 15 km, fiind și cursa de debut de la Sălciua Trail Run. Cea de-a doua cursă, Family and Young Run are o distanță de 5 km, iar cea mai scurtă, Kids Run, o distanță de 400-800 m. Cea mai lungă cursă, Cursa Zmeilor, se desfășoară pe o distanță de 28 de km și este cursa care va marca și finalul competiției.

Toate cele patru trasee montane abundă de peisaje spectaculoase, traversând rezervații naturale, dar și zonele cascadelor sau peșterilor. Plăcerea de a face mișcare se îmbină perfect cu cadrul natural din inima Apusenilor, așadar satisfacția și voia bună nu vor lipsi sub nici o formă. Fie că ești o fire competitivă sau nu, nu ezita să iei parte la Sălciua Trail Run, deoarece, dincolo de performanțe, experiența se anunță a fi una spectaculoasă. Sălciua Trail Run reprezintă mai mult decât o simplă competiție, este o adevărată aventură pentru iubitorii de sport și de natură, o evadare din ritmul cotidian și sentimentul de a trăi fiecare moment la intensitate maximă!

Vrei să petreci un weekend în natură? Nu uita, înscrierile sunt încă deschise! Alătură-te alergătorilor și echipei AROBS la cea mai tare competiție de trail run!


Articol publicitar
Noutăți de la AROBS Transilvania Software » aici.