AROBS Meetups: Itʹs SAFe time, with Neru Obhrai, international coach & trainer

de | | 2 Minute

AROBS Meetups: Itʹs SAFe time, with Neru Obhrai, international coach & trainer

AROBS Transilvania Software vă invită la evenimentul Itʹs SAFe time, care va trata unul dintre cele mai de interes subiecte ale momentului în domeniul nostru: SAFe – cel mai adoptat framework din lume pentru creșterea productivității proiectelor majore de software services și IT Outsourcing. Prezentarea va avea loc luni, 16 septembrie, la Cluj Business Center, etajul 4. Meetup-ul va fi susținut de Neru Obhrai, coach și consultant internațional SAFe. Avem un număr limitat de locuri și nu am vrea să ratezi întâlnirea cu Neru. Participarea este gratuită.

Itʹs SAFe time

Evenimentul este pentru tine dacă:

  • Ești developer, te va ajuta să descoperi un nou framework care ar putea funcționa mai bine pentru tine sau pentru echipa ta.
  • Ești project manager, middle sau top management, deja știi că ai nevoie mereu de metode noi de a crește productivitatea echipei și de a livra la timp în proiecte cu adevărat complexe.
  • Rezervă-ți un loc aici » http://bit.ly/SAFeCluj

Despre Neru

Neru are un portofoliu profesional impresionant în IT și contribuie la dezvoltarea și la implementarea de soluții software pentru companii globale. Neru este coach și trainer SAFe, promovând acest framework ca soluția optimă în managementul proiectelor software de mari dimensiuni.

Meetups powered by AROBS

Meetups este o inițiativă care s-a dezvoltat în jurul unui nou concept menit să creeze engagement în comunitatea IT – un spațiu de implicare constantă. AROBS va găzdui o serie de evenimente pe subiecte de interes în ecosistemul IT local, aliniate la trendurile industriei la nivel mondial. Poți citi mai multe despre AROBS involvement space pe website-ul nostru.

PS – Nu uita să te înregistrezi și să aduci cu tine un coleg sau prieten! Sharing brings us together!

***
Comunicat de presă