Vino să vezi cum știința devine spectacol la ARGO, în Iulius Parc

de | | 2 Minute

Vino să vezi cum știința devine spectacol la ARGO, în Iulius Parc

V-ați întrebat vreodată ce se întâmplă cu petalele de trandafir când trec prin azot lichid, cum se aude gheața sfârâind sau ce formă are aerul în contact cu obiectele în mișcare? Prin intermediul Festivalului Științific ARGO care va avea loc între 29-30 aprilie în Iulius Parc veți primi răspunsurile la aceste curiozități și veți vedea peste 10 experimente interesante ce vă vor captiva și vă vor face să îndrăgiți fizica, știința minunată ce ne înconjoară.

Organizatorii, Asociația Studenților Fizicieni de la UBB, organizație studențească neguvernamentală și apolitică cu o activitate de peste 10 ani, doresc să vă arate cât de minunată este „Regina Științelor”, neînțeleasă de mulți. Președintele organizației, Moruz Mihnea, ne asigură că voluntarii din cadrul asociației, dar și cei din organizațiile partenere: Organizația Studenților Chimiști și Organizația Studenților pentru Natură, au muncit din greu și sunt dornici să vă arate eforturile lor.

Dacă vreți să înțelegeți fenomenele fizice și nu numai sau doar să vedeți cât de spectaculoase sunt, luați-vă familia și prietenii și ne vedem la a doua ediție a acestui eveniment în data de 29-30 aprilie între orele 12-17 la Iulius Parc. Intrarea este liberă.

Vino să vezi cum știința devine spectacol la ARGO, în Iulius Parc (6)

Proiectul are ca scop principal promovarea științei, în special a teoriilor fizice care pot fi puse în practică. Pe parcursul acestor zile, voluntarii vor prezenta aproximativ 10 experimente fascinante pentru toate categoriile de public.

ASFUBB este o organizație studențească neguvernamentală și apolitică, ce activează de peste 9 ani, având ca scop reprezentarea intereselor comune ale tuturor studenților din Facultatea de Fizică, de a apăra și promova drepturile și obligațiile studenților.

Mai multe detalii despre eveniment puteți găsi pe pagina de Facebook a evenimentului.