Apucă-te de Krav-Maga!

de | | 3 Minute

Apucă-te de Krav-Maga!

Școala Bukan de Krav Maga – Sony`s Dojo anunță începerea înscrierilor pentru grupa de începători Krav Maga, artă marțială israeliană pentru autoapărare.
Înscrierile se pot face începând cu 1 Martie 2016, persoanele interesate putând opta pentru zilele MARȚI și JOI, la oricare din cele trei grupe pentru adulți-începători: de la 17:30-19:00, 19:00- 20:30 sau 20:30-22:00.

Pentru a fi în mod constant la curent cu începerea cursurilor, puteți urmări activitatea școlii Bukan de Krav Maga

apuca-te de krav-maga cluj cursuri autoaparare (1)

Poate participa oricine este interesat, nefiind nevoie de experiență anterioară sau de o pregătire de bază în artele marțiale. Pentru că este o grupă adresată adulților, persoanele care se înscriu trebuie să aibă peste 14 ani. În cadrul acestor antrenamente cursanții vor fi instruiți pentru deprinderea unor tehnici de autoapărare specifice Krav Maga.

Dat fiind contextul internațional de securitate și riscurile tot mai diversificate, arta marțială Krav Maga te pregătește pentru situații conflictuale posibile. Multă lume pune accentul pe faptul că trăim într-o lume violentă și că trebuie să te lupți. Dincolo de aspectul legat de utilitate, acela de a deprinde cunoștințe de autoapărare, Krav Maga te disciplinează, te ajută în viața de zi cu zi, îți întărește sănătatea și îți crește condiția fizică.

apuca-te de krav-maga cluj cursuri autoaparare (1)

Arta marțială Krav Maga nu trebuie privită ca o competiție, cu medalii și podiumuri. Tehnicile de Krav Maga vor fi predate pas cu pas, de către Ioan Andrei Sonea (Sony) – centura neagra și Marius Grad – centura albastra, pornindu-se de la tehnicile simple și ajungând la cele complicate. Va fi predată exact așa cum a fost creată de fondatorul ei, Imi Lichtenfeld. Se va explica dinamica unui conflict și nu se va insista doar pe modul cum să te lupți. Vei fi pregătit să faci față situațiilor fără reguli, precum sunt agresiunile în stradă, dar în același timp cum să le identifici, să le anticipezi și să eviți escaladarea conflictului într-o confruntare fizică. Această artă marțială îți dă încredere, te învață să fii mai bun decât ieri și nu neapărat să fii „un bătăuș”, ci mai degrabă să știi că ai putea face față unui conflict când se epuizează toate soluțiile pașnice și situația chiar o cere.

apuca-te de krav-maga cluj cursuri autoaparare (2)

De ce să să faci Krav Maga?

„Pentru creșterea încrederii în forțele proprii care se dobândește învingând, trecând peste obstacolele fizice, dar și mentale din timpul antrenamentelor pe care, inițial, practicantul le crede de neînvins; pentru preluarea atitudinii de învingător de pe TATAMI, suprafața de antrenament, transpunerea ei în viața de zi cu zi și surmontarea obstacolelor cotidiene.”, Ioan Andrei Sonea.

apucă-te de krav-maga cluj cursuri autoaparare (3)Cursurile se desfășoară la Școala Bukan de Krav Maga – Sony`s Dojo, str. Calea Moților, nr. 143-145, în curtea interioară, Cluj-Napoca.

La primul antrenament se poate asista gratuit, astfel dacă aveți prieteni interesați să afle mai multe despre Krav Maga îi puteți aduce la primul dumneavoastră antrenament!

Echipament: Tricou și pantaloni de trening; Deoarece antrenamentul se desfășoară pe o suprafață specială numită tatami, nu este nevoie de încălțăminte. Ulterior, după mai multe antrenamente, va fi nevoie de kimono alb.

Apucă-te de Krav-Maga ! 🙂